• Mihael2305
    2.5k
    Kakva brzinska akcija

• serbus
    6.1k

Da , ali zamisli da je bila namještaljka pa ovi su gotovi tak da hrabro su uletili u tu uličicu.
  • NKDZ86
    8.9k
    Takve akcije po meni nemaju veze s navijaštvom, kao i ona akcija tovara kad su zapalili trans.
    Budi faca, pošoraj se i uzmi krpu, trans, na dan tekme, a sve izvan tog kao i ovo je već krađa, a ono s tovarima terorizam
  • Zagreb1992
    3.7k
    Ovo sa RA i Ultrasima je dobro dok je na šakama samo sukob ...nadat se samo da neće noževi ili drugo oružje se koristiti u sukobima
  • Peškaman
    9.4k

Kakve šake legendo, u BiH nema sukoba bez palica i ostale opreme. Ne znaš koja grupa koju mrzi više, nema tu mjesta dogovoru.
    Jedini koji su odradili borbu na šake su Ultrasi kad su gostovali u Poljskoj prošle godine.
  • KtcGoat
    6.8k
    dobro je dok je na palicama i bakljama*
    Ispravih kolegu
  • blue heart 72
    3.7k
    Mislim da je kod njih pitanje vremena, kada će doći do nekog sukoba sa najtragičnijim posljedicama. Tu prije svega mislim na sukob UZM-nekadašnji RA
  • Hectorharatti
    450

Kako si ti to lagano napisao…. A koja ozbiljna grupa bi si to dopustila u danasnje vrijeme? Lako je to napisat, al ovo ti je samo u teoriji moguce, to je neko moje misljenje.
  • Dino
    5.6k
    Ne bih se ja usudio s CLS Mercedesom upustat u ove price, ali rispekt
  • NORTE
    25.8k
    743 Poljaka u Istanbulu na kvalifikacijama za Ligu prvaka, došli s 15 buseva iz Poljske.
    Gostujući sektor prima oko 2300 navijača.

728 Gornikovih i 15 navijača kluba Wisloka Debica

Fener - Gornik Zabrze
    CNgBNJ1.png

Rekao bih čak i jako loša brojka za dosta veliku grupu, jednog od najtrofejnijih klubova Poljske, koja je u cijeloj svojoj povijesti (27 godina) imala samo DVA europska gostovanja (2018.), ovo im je bilo tek treće i to dosta atraktivno u svakom pogledu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.