• Kujtim Shalla
    10.4k
    ja ću ti dat lajk jer si kralj , kakav čavlina :rofl: jbt
  • Omake
    19.1k
    Dešnjak je, igrao je obe pozicije, doduše više desno.
  • vjeko1701
    26.8k
    Onda jedno ne isključuje nužno drugo. Al mislim da su sve ove priče oko ponude za Hoxhu bile ipak prenapuhane.
  • Paggini
    92.1k
    A sad, jel nam se više isplati ostavit Hoxhu ovu sezonu ili prodat za 2 do 2.5 milijuna, jer to mi se čini realna cifra za koju bi mogao otići?
  • fakin
    5.6k
    Olivari veli da Dinamo moze platiti max 1,5 mil eur, index je napisao da je sve dogovoreno da prelazi za 5 mil eur, a bara kaze da nisu jos razgovarali o cijeni da ce tek to sutra.

Mala bara puno krokodila
  • Laugreano
    5.8k
    Zamisli da iz kluba kazu, za Livakovica mozemo ponuditi max 10 mil eura. Koliko bi onda Fener trazio? Nije sve crno bijelo.
  • Kermit
    984

Ko bratu ti hvala!
  • fakin
    5.6k
    znam, ali index ima informacije da je sve dogovoreno i da su se nasli turci i mi.

DOMINIK Livaković (31) jako je blizu definitivnog povratka u Dinamo. Turski Sabah piše da je Fenerbahče sve dogovorio s prvakom Hrvatske oko transfera golmana kojeg je prije tri godine kupio upravo od Dinama. Tada je Fenerbahče za Livakovića platio Dinamu 6.6 milijuna eura, a sada ga prema spomenutom izvoru vraća na Maksimir za 5 milijuna eura.

A olivari pise potpuno druge stvari.
  • Crusades
    24.9k
    Index nema informacije nego prenosi turski portal. Čitanje s razumijevanjem.

Turski Sabah
  • hardek
    11.1k
    A sad, jel nam se više isplati ostavit Hoxhu ovu sezonu ili prodat za 2 do 2.5 milijuna, jer to mi se čini realna cifra za koju bi mogao otići?Paggini

Ja bi ga prodao i za 2. Meni Hoxha nikad nije sjeo, ni onda kada nas je držao na životu prošle sezone.

On će isporučiti s vremena na vrijeme, ali ofenzivac koji se toliko muči s donošenjem odluka meni jednostavno nije materijal za Dinamo.

Stvarno se nadam da će otići pa makar to značilo da će Vidović, Smoki i Topić biti rotacija na toj lijevoj strani.
  • Dzoni
    6.9k
    Sva sreća pa nisi odgovoran za prodaju igrača u Dinamu. Vjerovatno bi pristao i na vratolomije Lazia za Domingueza
  • Xpert1992
    767

Ostavit, od Hoxhe bar znas kaj dobijes. Pogotovo ako je Vidovic zamisljem kao osmica, dubina na toj poziciji dobro dodje. Jer realno, ja znam da se pisalo ovdje, za dva milijuna dobijes barem jednako dobrog kao Hoxhu, sa potencijalom za jos veci boom, ali ja ne mislim tak. To kaj Los na facebooku lupi da ti mozes super brza krila dofurat iz francuske druge lige mozes objesit macku o rep. Mozes se ti kockat sa nekim na toj poziciji i cekat ga da se privikne, razvije i super. Ali nije lako naci dobro krilo, to je bas premium pozicija koja kosta, a sa Orsicem i Hoxhom ja mislim da smo mi tu pokriveni, lako ti poslje mozes tu ubacivat malog Horvata, eventualno Rodrigueza da ti to pokrije jer moze.
  • debeli biciklist
    44
    ma hoxhu ispod 4 milijuna nema smisla ni razmišljati...pa prošlu jesen nam je bio među najboljim igračima...
  • CastAway1986
    6k
    1,5M za Nsokija bez ikakvog seniorskog iskustva je previse.
    Boban za te novce dovodi igrace koji odmah upadaju u prvih 11..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.