• scooniepenn
    7k

Ne trebamo mi ući u Ligu prvaka s ovom količinom trke vezne linije da bismo vidjeli gdje smo. To nam je zorno pokazao Thun, koji osim trke i duela puno tehničke kvalitete i nema. Vidjeli smo to i lani protiv Betisa i Celte koje nisu trkački brutalne ekipe, a još zornije protiv Genka i Midtylanda koje su baš trkačke ekipe. Svi navedeni su najmanje razinu bolji od Thuna. Tako da uopće ne pričam o Ligi prvaka, već razini Europa lige. Stojke je tu na top razini, ali nama tu treba i trkački i defanzivno bolji vezni uz njega i Miškea. Vidović je top za HNL i da uđe umjesto Stojkea, ali za Europu kao ni Zajc to neće funkcionirati.
  • vlatkomarkovic
    3.7k
    Imam pitanje hipotetsko jesu li Loksini klinci dobri ili su samo prenabildani da izgledaju dobro pa se potrgaju…..
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    Ja bi proda hoxhu. Pokusa bi dovest nekog ko moze biti bolji igrac od njega. Jer hoxha i ako je dao bitne golove i imao niz dobrih utakmica. Vecinu svog vremena u dinamu se nije pokazao bas i bio drugo krilo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.