• Goncalo Santos
    4.1k
    Savjet za Schifu ako cita:

Pozitiv - visok, komparativ - viši, superlativ - najviši

Ne znam di je on cuo visočiji da se kaze, ali ponovio je danas par puta, usi su mi krvarile od njegovog skrnavljenja jezika.

Brkic ima taj ugodan voditeljski glas pa se da slusati, schifo mi nije lego.
  • DrRatoljub
    1.2k

Hahaha.
    Da, rekao je jedno 4 puta višlji
  • Eduardo
    30.1k
    Iskreno, po meni najnekompatibilniji komentatorski tandem koji sam ikad slušao... doslovno kao dva aparata koja su programirana da čekaju da jedan završi rečenicu kako bi drugi mogao krenuti sa svojom. Imao sam osjećaj kao da svaki vodi svoj prijenos.

Uz već spomenuti Schifin "visočiji" najviše mi je upalo u oči to što ga je Brkić praktički cijelo vrijeme ignorirao. Schifo bi nešto rekao, a Brkić bi nastavio kao da ništa nije čuo... bez ikakve reakcije na ono što ovaj govori.

Sve u svemu, nadam se da je ovo bio prvi i posljednji put da ih slušamo zajedno.
  • Radosav Siverinac
    2
    U Šibeniku se kaže visočiji. Visočiji i višlji su nestandardni oblici, a ne skrnavljenje jezika. Ne smeta mi da komentator ne govori potpuno standardno. Sumnjam da ga netko nije razumio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.