• plavidecko
    19
    Zizi rijetko gadljiv lik…
  • mlinchica
    7.3k
    Znam ja da oni samo rade svoj posao i da pokušavaju formirati neki svoj stil, svidjet se gledateljima, ispasti cool i forica u kvartu, pa malo lajkići na instaću i tak.
    I fakat nisam ljubitelj niti onih beskrvnih dosadnjakovića, neka je uvijek malo vike i tempa.
    Ali … ja sam danas zadnjih 15ak min gledala tekmu mute jer mi je ovaj čovjek toliko unosio nervozu, pretjeran u svim smjerovima.
    Opet, znam ja da je rez i igra našeg kluba bila bolja, njega bi se samo sprdalo i lakše podnijelo.
    Svejedno, Andrija, smanji unos kofeina i slatkog, a valjda će ti i netko reći da je manje nekad više.
    Danas si bio
    n e p o d n o š lj i v

:groan:
  • Noel
    24.7k
    Cmrečnjak, Puškar, Kecman itd. Sve oke imaju svoj stil, vrište, drame, pretjeruju..

Zašto nemaju svoj stil kad Dinamo zabije gol? Zašto onda to isprate samo laganim komentarom? Gdje onda nestane euforija i dernjava? Zašto svako malo bolje dodavanje u HNLu ukrašuje epitetima "fantastičan" "ingeniozan" "nemoguće dobro" "sjajno sjajnije" ali nikad to ne čujemo kad to napravi igrač Dinama? Gdje nestane taj "stil"?

Obični papci. Valentina Miletić ima veća muda kao žena od svih tih nabrojanih vrištećih papaka i jazavaca čije nogice vire iz tovarskih šupaka.

Pogledajte samo komentare dotičnog na golove. Na golove Osijeka vrišti i urla. Na gol Dinama kaže - a evo Dinamo je uspio zabiti..
  • Hnlovac
    7.9k
    Iskreno, ja se sjećam da nas je Zizi 1x komentirao i da je lijepe glasne reakcije imao na golove. Iako, to je moguće bila Europa

Njegov najveći problem je samo kaj je pizda i uvuciguz. Ali takav je garant i u privatnom životu. Gospodin koji nema svoje ja, sa svima se slaže, nikad ne iznese mišljenje i priča kako vjetar puše
  • Juznjak
    4.7k
    U situaciji u kojoj se Kotarski velikom brzinom baca pod noge Bukviću u utrci za loptom i u kojoj postoji realna mogućnost ozljede i jednog i drugog, Zizi kaže da je najgore što se moglo dogodit drugi žuti za Bukvića. On je taj start popratio s nekim svojim uzdasima koji bi nama trebali signalizirati da je to bilo opasno po zdravlje igrača i onda izjavi tu glupost. Nisam vjerovao uopće što čujem. Nevjerojatna negativa prema Dinamu cijelu utakmicu, nepoštovanje igrača, komentiranje skoro svake sudačke odluke koja ide u korist Dinama. Stvarno mislim da nisam nikad čuo ovakvo komentiranje, a još mi je gore kad se sjetim da bi isti lik na nekim drugim utakmicama samo šutio pri očitim sudačkim greškama i pogurancima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.