• građanin
    84
    ↪građanin ok al to ne mijenja cinjenicu da su treneri golmana ZA KURAC. I ne znaci da taj segment u klubu ne treba mijenjati.Jurki

Stoji sve, dinamo je generalno uvijek bio generator brutalnih golmana u zadnjih 20tak godina:

Butina, Kelava, Koch, Turina, Zelenika, Livaković, Čavlina, Kotarski, Šemper, Horkaš... ima ih čudo, samo evo - ne zna kak smo mi na glavnoj utakmici sezone uspjeli realno polu-igrača stavit na gol :(

bolje da smo Čavlinu ostavili, mali em ima muda, em je brutalan potencijal.
  • NORTE
    25.7k
    Igra i rezultat solidni s obzirom na to da smo igrali na umjetnoj travi.

Ono što me ljuti je odnos Bakrara prema dinamu i odnos kluba prema Bakraru, nitko ne smije biti iznad interesa kluba, a to je u ovom slučaju prolaz dalje.

Klub ga pušta u Egipat, iako je ponuda iz Španjolske viša za pola milijuna eura (!), lik ne igra užasno važnu tekmu.
    To su neprihvatljive stvari.

Treba nam veća širina i kvaliteta, to nam je falilo u Thunu.
    Topić je apsolutno dokazao da treba biti joker s klupe i igrač na kojeg dinamo treba računati.

Prolazimo dalje na Maksimiru.
  • Efes Pilsen
    16.4k
    Ponuda iz Spanjolske je demantirana iz Spanjolske. Tajming i nacin prodaje Bakrara je nesto s cime se ne slazem posebno ako je receno da do kraja kvalifikacija nema prodaje prvotimaca.
    Ne mozes utjecat na klubove kada ce poslat ponudu i ne mozes utjecat na igraca ako on to nece. Jebiga, tajming ozljede Lisice i spremnost Rodrigueza isto nisu idealni.
  • rioda
    17.5k
    Ima negdje projekcija mogućih protivnika u playoffu?
  • SanctaSanctorum
    450
    Aek
    Lask
    Viking
    Celje/ Ararat Armenia
    Omonia/ U. Craiova
  • Mr Anderson
    20.8k
    To je pod uvjetom da nitko od nositelja ne ispadne?
  • Ljubo
    1.2k
    ima slabijih protivnika ali ja bi htio da nabijemo ove glupe Grke jednom za sva vremena, vrijeme je da dobijemo jedan Grčki klub u Europi
  • SanctaSanctorum
    450
    Tako je, obzirom da su Zvezda, Lech i Slovan dobili u prvoj tekmi u hendikepu i prema projekcijama gotovo sigurno prolaze, zapravo smo mi jedina šansa Aeku da budu nositelji ak izgubimo.
  • SanctaSanctorum
    450
    I ja bi ih volio nabit, ali u ovoj fazi bi ih rađe izbjego. Nek nam dođu na Maksimir kad krene ligaška faza da ih tad nabijemo hehe.
  • dd29
    951

gotovo pa sigurno će tako i biti, da bi AEK prešao u nositelje trebao bi ispasti netko iz četvorke Dinamo/Lech/Slovan/Zvezda u ovom drugom pretkolu, a ova 3 imaju uvjerljive pobjede iz prve utakmice (svi su u gostima dobili najmanje 2 razlike)

u biti AEK-u je najveća šansa Dinamo
    ali to neće dočekati
  • Paggini
    92.1k
    Ne želim ni grke ni srbe ni ikakve četničke klubove u bilo kojoj fazi bilo kojeg natjecanja, niti želim da moj Dinamo igra protiv takvih spodoba, niti mi treba taj cirkus koji će se stvoriti i medijsko onaniranje i vađenje iz naftalina stvari koje su se događale prije tri godine.
  • dd29
    951

ni ja ih ne želim
    uostalom najjači su od potencijalnih protivnika u playoffu, plus sve ostalo šta ide uz tu utakmicu
    ali šanse su 20%, bumo vidli
  • vjeko1701
    26.8k
    Ne hvala, dosta mi je Grka za cijeli život. Nek njih čim dalje od nas.
  • Ljubo
    1.2k
    razmišljanje mi je da ćemo kad tad opet igrati sa nekim Grčkim klubom, bilo bi vrijeme da se rjesimo vise tog mita kako nam ne pasu i kako ih ne možemo proći.
  • vjeko1701
    26.8k
    Osobno me briga za mitove i prokletstva. Ne hrva mi se sa svinjama u blatu. Grčki klubovi su mi jedan korak iza Srba po omraženosti. Ne želim ih vidjeti, ne želim čuti za njih a posebno ih ne želim u Zagrebu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.