• Hrc-Vg
    1.3k
    Pa nije još službeno predstavljen, kaj ne?
  • dinamozivivjecno
    3.2k
    odlicno ako ih mozemo izbjeci i njih i zvezdu, takve utakmice ocekujem na kranjci ili na novom maxu gdje bi se ovi usrali da dodu u takvu atmosferu i mislim da bi bio plitak potok u tom slucaju.

Nego, tko ce danas paralelno pratiti nasu tekmu i Klasvik - Zalgiris :lol: Ovi su vrlo nezgodni doma i tu bi sve osim domace pobjede bilo iznenadenje, eventualno neki X.
  • bbzg
    219

Play-off se izvlaci prije nego kaj se odigra trece pretkolo.

Tak da jedino ako jedni ili drugi ispadnu sad u 2. pretkolu AEK postaje nositelj.
  • dd29
    942

aha, da, imaš pravo
    u drugom pretkolu aarhus-lech, iberia-slovan
    svakako veće šanse da će ispasti lech
  • Jaro
    12.3k
    Ako je Luka Modrić zaslužio imati teren nazvan po sebiNVKOD

Ovo treba svakom prilikom demistificirati - pomocni teren je nazvan kako je nazvan zbog one satrokripto suge socios i glasanja vlasnika dinamo tokena u njoj. Ne ajecam se koje su jos opcije bile u igri, al ziher sam da je orosjecni bangladesanin s liste znao samo Modrica. Isto kao sto je CR, Yamal ili Benningham po defaultu bio igrac svake utakmice svoje momcadi kad glasaju "svi".
    Dodatno - spomenici, obiljezja i kajjaznam kaj sve zivim ljidima je em malo morbidno, em jos stigne zasrat ono po cem je kao zasluzio pocasti...
  • shameless86
    2k
    smrdljivi pandur opet po fejsu orgija..bolje zaobici članak
  • Jaro
    12.3k
    mislio sam da sam ga blockao ali jutros uletio pamfletic
  • shameless86
    2k
    ma meni iskocio naslov na stranici nogometne vijesti..i naslov senzacionalan.."dinamu prijeti financijski slom"..i nisam imao mira..morao sam procitati :roll:
  • vjeko1701
    26.7k
    Mislim da smo svaki puta kada je netko to tvrdio pred europske kvalifikacije na kraju završili u LP. Naša verzija "daboga sve izgubili".
  • Jurki
    26.9k
    "dinamu prijeti financijski slom"shameless86

Am naj.. pa kaj bumo ve? :scream:
    Da mi je euro za svaki put kad sam tu recenicu procital.. danas bi bil na Maldivima.
  • Denle
    476
    Jel taj financijski slom u sobi s nama?
  • Hnlovac
    7k
    Naravno da je, kaj ne vidiš?
  • KtcGoat
    6.8k
    Financijski slom part16 :grin:
  • dinamozivivjecno
    3.2k
    takve stakore je najbolje ignorirati jer zivi od toga da se klikne na njegov profil i da se procitaju sve te bljuvotine koje pise.
  • NKDZ86
    8.9k
    ne znam zašto se i prenose njegove izjave. znamo ko je i šta je. koga boli k, bitan ko lanjski snijeg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.