• građanin
    84

Točno to, treba bit 'mudonja' i imat takve ekspresije lica. Kod Filipovića vidiš na licu da ne ulijeva povjerenje, da nema sigurnosti i u sebe i onda se to prelije na van i izgleda ko neki prosječni kmečavac sa onim nepotrebnim gestikuliranjem.

U tom segmentu je recimo Nevistić dosta ''hladniji'' pa samim time i ne ulijeva dodatno nesigurnost u ekipu.

po meni, treba mijenjat nešto pod hitno, pa makar složit neku zamjenu ZELENIKA -> Filipović ili Nevistić, dok ne dočekamo rasplet oko Livija, iako se treba i prije toga osigurat, jer s turcima ćemo teško na zelenu granu, kao i uvijek do sad.
  • rokikaciga
    16k
    Ima i Zelenika sve više kikseva i "Matijaš" situacija. Nije ni on neka sreća. Bolji je od nasih golmana, ali radije neku drugu opciju.
  • Paggini
    92.1k
    Na svijetu ima valjda 100 000 golmana i mi smo zapeli za Zeleniku već 3 sezone svaki rok :cry:
  • Jurki
    26.9k
    Filipovic je ok S.O.S. golman, ali samo to i nista vise.
    Livi nam treba ko kisik i to se jucer vidlo.
    Opcenito sve oko golmana nam je u kurcu i po mojem misljenju se daje premalo paznje tom problemu.
    Upitno mi je sve.. od kvalitete golmana koje imamo u klubu, trenerske struke i njihove kompetencije, nacina i opsega treniranja,
    Ajd jos nekak kaj ce sjebat golmane u prvoj momcadi (njih cemo se rijesiti nekad).. al ce sjebat i ove kaj su u mlađim kategorijama.
  • Common Sense
    1.5k
    Nisam siguran za Filipovića da je golman za HNL, više je za drugu ligu.
    Za Nevistića jesam i mislim da bi on u klubu tipa Lokomotiva ili Istra gdje nema pritiska branio vrlo dobro ili čak odlično. Obojici im je Dinamov dres preveliki teret. Obzirom na okolnosti, možda je Zagi i najbolji izbor između svih njih.
    Zna li netko radi li psiholog s njima? Znam da je jedno vrijeme dolazila psihologica iz Sesveta, ali nje već neko vrijeme nema u klubu.
  • Orc123
    16.2k
    Ja ne mogu shvatiti da golman onako šlampavo ide nekoliko puta na loptu u svom petercu, a ima 2m.
  • hanibal
    129
    da to radi u kontinuitetu pogrešna istrčavanja i pogrešne procijene leta lopte
  • miro
    9.4k
    Ma jučer ga je sjebo onaj prvi izlazak na visoku loptu kad se McKenna zabio u njega. Nakon toga je postao nesiguran u svakom izlasku. Nije po meni Filipović uopće bio problem jučer, nego slaba obrana
  • Profesor Baltazar
    113
    Nemojmo tražit opravdanja i zažmirit na pogreške i nesigurnost. Pa imao je prije gola isto izlet u prazno pa je morao čupat ona dva udarca. Nesiguran golman odmah unese nesigurnost u ekipu pogotovo u zadnji liniju.
    Fila je golman koji može pokrpat, ali na duge staze nema tu kvalitetu koju mi trebamo.
    Pogotovo u Europi gdje igraju malo jači dečki.
    Nadam se danas pozitivnim vijestima iz Turske i da Fila sjeda na klupu.
  • miro
    9.4k
    imao je prije gola isto izlet u prazno pa je morao čupat ona dva udarcaProfesor Baltazar

mislim da je to ta situacija kad se McKenna zabio u njega
  • Mr Anderson
    20.8k
    I da se riješi Livi, mislim da ga za uzvrat ne možemo prijaviti. Znači moramo Thuna izgurati s ovim što imamo.
  • rokikaciga
    16k
    Kad se za tjedan dana probudimo i NOVI GOLMAN GNK DINAMA JE MAGIC MIKE MAIGNAN
  • Profesor Baltazar
    113
    ok, možda, al golman mora bit gazda u 16 m i postavit se tako da sve odnese i igrače i loptu
  • mlinchica
    6.8k
    NOVI GOLMAN GNK DINAMA JE MAGIC MIKE MAIGNANrokikaciga

Onaj ples u tekmi za broncu…
    Nitko ne pleše kao Mike Maignan. :strong:
  • hardek
    11.1k
    Jebote, Zelenika je imao 1 odličnu sezonu i to prije 2 godine i sada svaki put kad tražimo golmana se on spominje. Zelenika iz prošle sezone i Filipović su u par deka.

Nama treba Livaković, ako ništa od njega okrenuti se Šemperu i to je to
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.