• Hnlovac
    7.1k
    Tek sad pročitao da ide, ovo mi je uništilo tjedan
  • über alles
    3k
    U jednu ruku ga kuzim,al mi je dosta zao kaj ide.

Iskreno neznam dal sam se veselio nekom golu ko njegovoj bombi na poljudu.
  • NKDZ86
    8.9k
    previše smo Allaha nakon svakog njegovog gola zazivali i ode kod njih, haha
  • građanin
    84
    Žao mi je što odlazi, dečko je dobar potencijal, al očito su mu se pomiješali malo prioriteti za napredovanje u profesionalnoj karijeri, što čak sad i ne čudi zbog ondašnjeg odlaska u MLS, pa sada i ovo.

Šteta, a taman mu se otvarao put u Dinamu da bude u prvih 11 komotno.
  • Kujtim Shalla
    10.4k
    Zaradit ćemo na njemu,onako poslovno svaka čast i još jednom naklon do poda Dabcu i Bobanu . Svi bi mi voljeli desetke miliona ali njegova je cjena ona koju neko nudi i za koju se proda a i to je 3 puta više plus bonusi nakon godinu dana. Kad je došao bio sam pomalo razočaran, nije bio dobar u Americi,nije se snašao ili šta već a mi smo ga vratili i možda će mu ovo biti najbolja sezona u životu. Zahvalan igrač,nikad problema sa njim . Neka mu je sretno i želim mu sve najbolje. Žao mi je što ide ,bar nama vrijedi puno više od tog iznosa. Tješim se da struka zna što radi,zna svoj posao i doći će i bolji. Iskreno najviše bi volio da lisica eksplodira imamo i Danija i jako sam uzbuđen novom sezonom i jedva čekam da počne. Sretno Bakrar, pokaži im kakva si mašina
  • NORTE
    25.8k
    E moj Mounsef, a bio si nam zvijer...
  • Beowulf112
    443
    Ma ovo je uzasna prodaja..nemojte se tjesiti sto je zarada milijun ili dva kad nam je korist bila puno veca
  • dzno
    41
    Jako mi je žao kaj ide al po meni logično od njega.
    Tamo ce dobit ulogu prvog napadaca, a kod nas nece + sekundarna pozicija koju je igrao se pojačava ulaganjem u Dania te mu se smanjuje potencijalna minutaza za njega.
    Dodatno na zimu dolazi jos jedan centralni napadac te potencijalno i tu ima manje minuta za njega.
    Tamo ce dobit x2-x3 placu i ugovor na 4-5 godina (+pitanje je i oko poreza ko pokriva tamo i slicno)
    Da ne pricamo o tome da ide u zemlju koja mu je puno bliza kulturom,jezikom...

Nakon dobre sezone sa 25 g/a i odlicnom igrom računa da takvo tesko da ce ponovit u sve jacoj konkurenciji kod nas (prventsveno zbog manje minuta) i želi se naplatit na temelju te sezone koju je odigrao.

E sad, 3m + 0,5m bonusa na oko izgleda malo ali kad pogledamo realno u ovoj situaciji, doveli smo ga za 1m i dali smo mu ugovor na samo 3 sezone da nam ne bude prevelik rizik i sad nas to malo košta jer je u predzadnjoj godini ugovora i zeli otici. Da smo dali ugovor na 5g i da on sad ima jos 4g imali bi argumenata za traziti 5m odstetu, ovako tu smo negdje u realnom rasponu.

Hvala mu na svemu i nadam se da se oprašta sa kojim golom protiv Thuna :strong:
  • dzg7
    488

A jbg šta ćeš zadržavat nezadovoljnog igrača koji je htio otic
  • Peškaman
    9.4k
    Mislim da će nam prodaja Bakrara za relativno malu cijenu biti promašaj.
  • DiddyGuela
    6.2k

Slazem se. Rijetko nepotreban transfer. Mi cemo za nesto vise od 3M€ sebi stvoriti problem na krilu i u vrhu napda jer prakticki sada moras dovesti krilo (osim ako tu netko ozbiljno racuna na neozbiljnog Lisicu kao prvotimca) i backup napadaca koji ce ozbiljno konkurirati Belji.

Koliko je onaj transfer Solde bio top jer si za igraca iz rotacije dobio solidan novac, toliko je ovaj transfer Bakrara potpuno nepotreban iz gore spomenutih razloga.
  • hardek
    11.1k
    Jel vi ozbiljno plačete za likom koji forsira odlazak u Afriku? Hvala mu za top sezonu i sretno mu u budućnosti
  • dinamozivivjecno
    3.2k
    Jednostavno je, Bakrar je htio otici i nema se tu sta dalje pricati. Ne treba nam jos jedan slucaj Ivanusec da forsira transfer i radi losu atmosferu u ekipi.
  • LovroZG
    1.3k
    Čovjek nije kod Kovačevića bio čisti starter. U špici Beljo ima prednost, na krilu Lisica + dovodi se još krila. Zašto barem na krilu nije bio prvi izbor je dobro pitanje jer je kroz sezonu pokazao možda i najviše konstante i donio puno svojim golovima i asistencijama, ali kad je već tako zapravo i nije čudno da bi išo dalje. Jebiga.
  • Peškaman
    9.4k

Ne plačem ali da bi volio zadržati krilo koje je dalo 18 golova / 5 asistencija , apsolutno.
    To što on ima želju ne bi trebalo biti ključno,ugovorno vezan do 2028., ako želiš ići donesi ponudu od 5mil€ na stol i možemo pričati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.