• Hnlovac
    7k
    Tek sad pročitao da ide, ovo mi je uništilo tjedan
  • über alles
    2.9k
    U jednu ruku ga kuzim,al mi je dosta zao kaj ide.

Iskreno neznam dal sam se veselio nekom golu ko njegovoj bombi na poljudu.
  • NKDZ86
    8.8k
    previše smo Allaha nakon svakog njegovog gola zazivali i ode kod njih, haha
  • građanin
    82
    Žao mi je što odlazi, dečko je dobar potencijal, al očito su mu se pomiješali malo prioriteti za napredovanje u profesionalnoj karijeri, što čak sad i ne čudi zbog ondašnjeg odlaska u MLS, pa sada i ovo.

Šteta, a taman mu se otvarao put u Dinamu da bude u prvih 11 komotno.
  • Kujtim Shalla
    10.3k
    Zaradit ćemo na njemu,onako poslovno svaka čast i još jednom naklon do poda Dabcu i Bobanu . Svi bi mi voljeli desetke miliona ali njegova je cjena ona koju neko nudi i za koju se proda a i to je 3 puta više plus bonusi nakon godinu dana. Kad je došao bio sam pomalo razočaran, nije bio dobar u Americi,nije se snašao ili šta već a mi smo ga vratili i možda će mu ovo biti najbolja sezona u životu. Zahvalan igrač,nikad problema sa njim . Neka mu je sretno i želim mu sve najbolje. Žao mi je što ide ,bar nama vrijedi puno više od tog iznosa. Tješim se da struka zna što radi,zna svoj posao i doći će i bolji. Iskreno najviše bi volio da lisica eksplodira imamo i Danija i jako sam uzbuđen novom sezonom i jedva čekam da počne. Sretno Bakrar, pokaži im kakva si mašina
  • NORTE
    25.7k
    E moj Mounsef, a bio si nam zvijer...
  • Beowulf112
    442
    Ma ovo je uzasna prodaja..nemojte se tjesiti sto je zarada milijun ili dva kad nam je korist bila puno veca
  • dzno
    41
    Jako mi je žao kaj ide al po meni logično od njega.
    Tamo ce dobit ulogu prvog napadaca, a kod nas nece + sekundarna pozicija koju je igrao se pojačava ulaganjem u Dania te mu se smanjuje potencijalna minutaza za njega.
    Dodatno na zimu dolazi jos jedan centralni napadac te potencijalno i tu ima manje minuta za njega.
    Tamo ce dobit x2-x3 placu i ugovor na 4-5 godina (+pitanje je i oko poreza ko pokriva tamo i slicno)
    Da ne pricamo o tome da ide u zemlju koja mu je puno bliza kulturom,jezikom...

Nakon dobre sezone sa 25 g/a i odlicnom igrom računa da takvo tesko da ce ponovit u sve jacoj konkurenciji kod nas (prventsveno zbog manje minuta) i želi se naplatit na temelju te sezone koju je odigrao.

E sad, 3m + 0,5m bonusa na oko izgleda malo ali kad pogledamo realno u ovoj situaciji, doveli smo ga za 1m i dali smo mu ugovor na samo 3 sezone da nam ne bude prevelik rizik i sad nas to malo košta jer je u predzadnjoj godini ugovora i zeli otici. Da smo dali ugovor na 5g i da on sad ima jos 4g imali bi argumenata za traziti 5m odstetu, ovako tu smo negdje u realnom rasponu.

Hvala mu na svemu i nadam se da se oprašta sa kojim golom protiv Thuna :strong:
  • dzg7
    488

A jbg šta ćeš zadržavat nezadovoljnog igrača koji je htio otic
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.