• Filip Međimurje
    1.6k
    Po meni jedini Dominguez igra suvislo, ostali kao da se traže. Mi se tu stalno izvlačimo na umjetnu travu, a koliko vidim, igraju kao da su na pripremama igrali s polunapuhanom četvorkom, a sad ko da igraju s prenapuhanom peticom, sve ide prek noge, ili u kuruzu…
  • Xpert1992
    762
    Tipicna prva tekma. :rofl: fali koncentracije u zavrsnici i to je to.
  • Archangel
    150
    isti igrači i isti trener..
  • Hnlovac
    7.1k

Koji kurac Uefa dopusta da se igra na umjetnoj travi, nismo na jebenom Islandu gdje ništa ne raste

*koji kurac mi dopuštamo da nas umjetni teren iznenadi kao klub koji cilja ligu prvaka*
  • SanctaSanctorum
    448
    Biće to sve oke, vidi se da smo bolja ekipa. Umjetna trava odradila svoj dio, dižemo se s vremenom. Dosta promašaja, nešto će ući u drugom poluvremenu. Očekujem Galeta na poluvremenu. Okrećemo ovo.
  • FelceAzzurro
    1.7k
    Klasično privikavanje na teren. I ovo je aktivna reza za uzvrat. Samo da ne bude nekakvih ozljeda i glupih kartona.
  • emilperska
    17.3k
    Po nekim suludim i tromim kretnjama na terenu čini mi se da nas je umjetni teren razjebao vise od ocekivanog.
  • Ljubo
    1.2k
    iskreno nebi bili ovako loši da se ne igra na umjetnoj travi, svaka lopta je muka za kontrolirati i svako malo se poskliznemo
  • deki87
    147
    Neka izvuku remi i ja zadovoljan za prvu tekmu sezone
  • CerealKiller
    554
    Znači ovaj Thun je malo jača Gorica. Doma ćemo ih razvaliti kako god se ovo završilo ali za sada izgledamo kriminalno
  • Davieboy86
    1.4k
    Mora da se salis :lol:
  • austrijanac
    12.2k
    To kaj su Lisica i Valincic odigrali, skup sa Zajcom je kriminal.

Ne pase ni najmanje podloga, ali ocekujem bolji moment od nekih.
  • Crni86
    22.8k
    da, al ponavljaju se price iz prosle sezone u europi.

Nemos si ono napravit. Ono je ko da gledas kak je kolaga napiso a je to. Prvo fila sa onim poluizlazenjem pa onda cijela obrana gleda ovog. To ne prolazi u europi. Nije to mala greska. To su ogromne vezane greske. A rekao bi i lagano podcijenjivanje.

Zbog tog smo sad nervozni i bit ce drz nedaj. Obrana je sve u europi. A mi se u obrani zajebavamo, drkamo, prepustamo, ne komuniciramo i sl. Stoperski par uzasan.

Zajc mora cupat igraca u 2. minuti jer smo kriminalno pozicionirani i kriminalno reagirali. Ej u 2. minuti…

Mi smo bolji, vjerujem i da cemo pobjedit. Al u europi nema mjesta ovakvom opustanju.
  • Dinaminjo
    2.2k
    3 ciste sanse a nezadovoljni, o moj puce
  • DrRatoljub
    1.2k
    Jako lose izgledamo obrambeno. U napadu smo fakat imali i više nego dovoljno situacija, ali pucamo ko babe. Ako zabijemo mislim da ce nam se otvoriti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.