• Masto
    1.9k
    Fali dečkima koncentracije, valjda ce kova to smiriti
  • badjibadara
    10.2k
    Razvaljujemo ih u drugom k’o varela kadu.
  • Paggini
    92k
    Vidim neki od vas po prvi put gledaju Dinamo pretkola :love:
  • Mlađi referent
    15.9k
    Ovo poluvrijeme Dinama mi je kao nogometni A je to :rofl:

Šutevi nigdje veze s vezom, odbija se lopta k’o od cigle, golman pliva, stoperi plivaju, ono izbijanje Škota u korner, pa se malo kližemo pa promašujemo skokove, Zajc žuti nakon minutu :lol: :lol:

Ovo ćemo okrenut
  • Davieboy86
    1.4k
    Da jesmo losi. Slazemo se. Ali frende, igrao sam nogomet cijeli zivot i igrati na ovakvoj podlozi je za zatvora. Nemoj me jebat nije Svicarska u Aziji jbte. Znaci svaka kretnja lopte na ovom smecu je neprirodna.
  • striko
    3.5k
    Nemoj Kova čekati 60tu minutu molim te. Ne znam šta da uradiš al ne ostavljaj ovako :pray:
  • Jaro
    12.3k
    Spustiti loptu na zemlju dosta balonaElDorado

Ovaj dio mi nije jasan... cim se lopta spusti nastane neka poluprilika. Ovo nabijanje balona samo ide na mlin Svicarcima
  • emilperska
    17.3k
    Ovih zadnjih 5 minuta (brojao sam) su putokaz gdje se vidi da smo jača ekipa.

Ali ako cemo promasivat ovakve stvari, nece me iznenadit ni 2:0 u 65oj. Ne mozes ovo fulat.
  • Dudu9
    2k
    ovako loše odigrali dugo nismo, za šta su radili pripreme igraju kao da su se danas sastali
  • T90d
    3.1k
    Je li se nastavlja prošla sezona, gdje smo većinu utakmica imali bar jedno poluvrijeme koje je bilo katastrofa?
  • Jos-Optimus
    12.1k
    pa je, ali mi djeluje da smo nadošli...možda je stvarno do tog šugavog terena...a i ja si ne mogu pomoći, Moris nije ni slika igrača koji je došao u Dinamo. Vida je lose usao, ali malo se pribrao, Orsa je ok, Lisica se pribrao. Biti ce dobro
  • Gringo
    1.1k
    Pa nije ni Španjolska u prvoj tekmi dobila Capo Verde...
  • hardek
    11k
    Prvih 20 minuta Thun je izgledao jako loše, da smo bili malo brži s loptom moglo smo ih stisnut u 20 metara i zgaziti ih. Onda sudac sudi nepostojeći faul za Lisicu, i nakon tog slobodnog pada glup gol i naši upadaju u grč a oni se dižu.

Igramo presporo jednostavno, moramo podić brzinu u donošenju odluka i kretati se više bez lopte. Možda nebi bilo loše pustiti jednog beka niže da pomaže obrani s ovim dugim loptama Thuna
  • Roky
    123
    Joooj
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.