• Shimano9
    54
    Filipović - Tabinas, Dominguez, Galešić, Goda - Zajc, Mišić, Vidović - Bakrar, Beljo, Oršić. McKenna nije bio na pripremama, Gale je bio dobar, ovi su brzi i agresivni Gale bolji s loptom u presingu i brži, možda... A za Tabinasa pucam u prazno, bio je bolji na pripremama, ali statusno i iskustvom je iza, ne znam.
  • fakin
    5.6k
    Napokon danas gledamo dres bez oznake kladionice :love:

Ajmo danas šampionski pokazati švicarcima tko je Dinamo
  • vjeko1701
    26.7k
    Ne znam za vas, al ja se već nabrijavam sažecima iz prošle sezone. Ma ako odigramo samo pola toga kaj smo pokazali u nekim utakmicama, bit će ovo dobra večer.
  • IceMan
    4.2k
    Žao mi je Galešića ako je zaista opet izvan početnih 11.

Odigrao doktorski završetak sezone, bilo na beku il na stoperu.
  • Mlađi referent
    15.9k
    Galešić će sigurno imat odličnu minutažu ove sezone, ali u globalu nit je bolji stoper od Domingueza nit je bolji bek od Valinčića. Tako da je najlogičnije da je danas na klupi, eventualno ako McKenna nije spreman radi SP-a.

Prvo generalna kvaliteta, a onda iz tekme u tekmu pripremat po formi kad vidimo tko je kakav.
  • NoSkillan
    353
    ako prodemo thun i zalgiris/klaksvik u PO nas najvjerojatnije ceka jedan od sljedecih: celje, shamrock rovers, omonia, universitea craiova, lask, aarhus, sabah, viking
  • emilperska
    17.3k
    Potvrđuje se ono što smo pisali naveliko još u travnju kad se su ocrtavali obrisi potova u kvalama LP, a to je da postoje prilične šanse da će nama 2.pretkolo LP biti teže od trećeg, a moguće i od četvrtog.

Ovo je slabiji Thun nego na proljeće, ali svakako iznimno zahtjevno gostovanje i protivnik za ovaj dio sezone.
  • NoSkillan
    353
    mislim da cemo gledati zatvorenu i tvrdu tekmu, da se dinamo nece previse otvoriti, prva tekma sezone, gostujuca, na umjetnoj travi. najvaznije je ne izgubiti, a na maksimiru ih meljemo
  • Krizy
    74k
    Dupli hendikep
  • austrijanac
    12.2k
    Za vas kockare (sad me Krizi podsjetio), vidim nesto veci pad kvota na Dinamo.
    Iako kod nas je oko dvojke, neki azijati su vec na 1.80.
  • Davieboy86
    1.4k
    Bez obzira na neigranje Bakrara ocekujem da cijela desna strana pokaze razinu vise samim time sto im
    najbolji igrac napada tu stranu. I Valincicic i Lisica(Topic).Gazimo u hendikepu :strong:
  • Filip Međimurje
    1.6k
    Tko će više dočekat ovih 20:00h... Ajmo Dinamo!
  • Paggini
    91.9k
    Bez obzira na neigranje Bakrara ocekujem da cijela desna strana pokaze razinu vise samim time sto imDavieboy86

Igra bakrar amigo
  • fakin
    5.6k
    Upravo izislo da ce biti na klupi zbog transfera
  • Masto
    1.9k
    Znaci stignem promijenit predictor
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.