• dinamozivivjecno
    3.2k
    Nemaju oni sta trazit protiv Pafosa, a kamoli protiv Rangersa, Midtjyllanda, Besiktasa ili Salzburga.
  • NKDZ86
    8.8k
    ajmo dinamo kijev pa idemo podržat braću :grin:
  • Keyser Soze
    20.2k
    Kad bi ispali od Pafosa igrali bi u KL protiv pobjednika FCSB - Auda
    Dinamo Tbilisi - Zalgiris

Gubitnika:

Dynamo Kiev - Paok
    Sheriff - Maccabi

U slučaju da izbace FCSB su nositelji u play offu KL.
  • vjeko1701
    26.7k
    Opet imaju čisto ok ždrijeb.
  • OsamŠest
    7.9k
    Stvar Hajduka nije čak ni kvaliteta, jer su prolazili i lošiji od njih. To je jednostavno postao problem mentaliteta. Izgradio se taj europsko gubitnički mentalitet gdje jednostavno drhte protiv svakog.

Da je Žilina na Poljudu pogodila onog mrtvaca na početku kod 0:0, najvjerojatnije Hajduk ne bi prošao ni to.

Ne vjerujem da na dvije utakmice protiv ijedne od navedenih ekipa imaju ikakve šanse.
  • DrRatoljub
    1.2k

Da, isto kao Englezi protiv Argentine neki dan. Ako gledaš individualno, Englezi sigurno imaju bolje igrače na većini pozicija. Čak su i igrali dosta dobro do gola. A onda, potpomognuti lošim odlukama s klupe, samo su im se noge odsjekle. Ne može te ekipa onako stisnuti ako imaš kvalitetu i mentalne snage. To mora biti i do mentaliteta.

Hajduk se uvijek raspadne čim bude teško. Zato ih i sprdamo svako proljeće kad dode Hajduko niz od 4 utakmice bez pobjede kad se sve lomi.
  • Jurki
    26.9k
    Izgradio se taj europsko gubitnički mentalitet gdje jednostavno drhte protiv svakog.OsamŠest

S ovim smo i mi imali dugi niz godina problema.
    Svaki put kad je trebalo napraviti jos jedan koracic da se prođe grupa, mi bi se usrali.
    Istina je, da su nas najvise mucile bjesomučne prodaje svako ljeto, pa zato nismo mogli proci dalje.
  • mali M
    10.3k
    S ovim smo i mi imali dugi niz godina problema.Jurki

Dobro okej, ali ipak na nekoj većoj razini.. Mi pričamo o prolasku skupine LP ili svojevremeno EL, a oni se useru u 9 pretkolu kvalifikacija... ali... ako prihvate to kao put koji moraju proći i izgrade mentalitet barem protiv ovih slabijih protivnika, mogu napredovati. Moraju prvo proć kao i mi, da postanu "kraljevi" kvalifikacija, a onda raditi dalje.. Baš je iritantan taj "horuk" mentalite gdje smatraju da moraju biti prvaci države, da moraju gaziti po LP, da svaki njihov igrač mora igrati u repki da je bolji od trenutnih.. baš baš teška psihijatrija..
  • Jurki
    26.9k
    naravno da na vecoj razini.
    Ono kaj je nama bil prolazak grupe, to je njima prolazak kvalifikacija.
    Mi smo srecom svoje dugogodisnje bolesti preboljeli.. dalje to ide puuno lakse.
    Moze se i od nule startati, samo treba strpljenja.
    Mislim da je njima Europa nuzno zlo, a ne prilika za sportski rezultat, afirmaciju igraca i financijski benefit.
    Dok je tak, koprcat ce se u ovim govnima.

Ocekujem 2 lagane pobjede Pafosa.
  • modri-kibic
    1.7k
    Raspored prvog kola HNL-a:

Gorica - Osijek (31. srpnja, 20:00)
    Istra 1961 - Lokomotiva (1. kolovoza, 18:30)
    Dinamo - Slaven Belupo (1. kolovoza, 21:00)
    Varaždin - Hajduk (2. kolovoza, 18:30)
    Rijeka - Rudeš (2. kolovoza, 21:00)

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/objavljeni-termini-prvog-kola-hnl-a-evo-kada-igraju-dinamo-hajduk-i-rijeka---992196.html?fbclid=IwVERDUATK3BpleHRuA2FlbQIxMABzcnRjBmFwcF9pZAwzNTA2ODU1MzE3MjgAAR5hqdP073MD5L9Z_MKFSif0jrrZbolXxUg1wH3rFHC88q0G0AnOVHStwfBOTA_aem_vpRC4Ixw2N4f-EpRdo1d0A

A u članku vam piše tko je prvak prošle godine.
  • Hnlovac
    7k
    Klasični HNL petak za otvorenje. 2 mala kluba koja će se boriti za tvrdu 8. poziciju ove sezone
  • DrRatoljub
    1.2k

Pusti ti. Osijek ima puno neiskorištenog potencijala za borbu za 9. Mjesto.
  • by-tor
    555

Može komotno i u Shit of the day
  • Keyser Soze
    20.2k
    Mirko Marić (31) uskoro bi trebao postati novi/stari igrač Lokomotive. Iskusni napadač je već počeo trenirati s Lokosima, a kako su oni u potrazi za novim napadačem nakon transfera Alekse Stojakovića u Dinamo, za očekivati je da je službena potvrda ovog posla tek pitanje trenutka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.