• ElDorado
    12.6k
    A zakaj bi im ga Malmo poklonio
  • criticus
    8.6k
    Ko prije potpisuje on ili Rozić?
  • Dzoni
    6.9k
    Blizu je dokle god se ne priča o plaćanju.
    Onda više i nije
  • Niko1986
    7.8k
    A zakaj bi im ga Malmo poklonioElDorado

Ne bih se čudio da bude neka posudba.
  • Hnlovac
    7k
    zbog 20 000 navijaca
  • ElDorado
    12.6k
    Stvarno me zanima za koju će lovicu na kraju otići Fruk i kuda. Imam feeling ak im Jakir ne pomogne da su u kurcu
  • rioda
    17.4k

Ja to gledam ovako. Za top klubove nije, to bi možda uspio ostvariti da je u Dinamu i isporučuje na ozbiljnoj europskoj razini. Za ove neke klubove ispod top razine ne znam koliko je interesantan, tu se isto gleda i budući prodajni potencijal, a on je već prešao 25 godina. Uz to je u Rijeci igrao i dosta nedefiniranu poziciju uz puno slobode gdje je bio glavni igrač, a vani bi se morao uklopiti u sustav novog kluba.

Na to još dodaj da ima još samo godinu dana ugovora, a Mišković traži nerealno veliku cifru kako ne bi bio u minusu, a nije upisao ni minute na SP, pa kad sve podcrtaš ne čudi me da ima malo interesenata.

Za njega mi nekako najrealnije zvuči Bundesliga, tamo bi se mogao naći klub koji će ga platiti. Ili Jakirović.
  • Jos-Optimus
    12k
    mislim da promjenom sportskog direktora Jakir više nema neki utjecaj po tom pitanju
  • Fabercaster
    1.2k
    Kad bi neki naš igrač bio sebičan kao Sigur i odlučio preskočiti Thun vjerojatno bi ga Mišić i Zajc sačekali negdje.
  • Zg123
    3.9k
    Sigur je ona klasicna mala sisica, premalo se prica koliki je taj decko supak a i bas ima neku psiho facu. Jos mi je odvratniji kad je igrao za hrv repku pa odjednom shvatio da je ipak Kanadjanin
  • blue heart 72
    3.6k
    Nakon kaj smo mjesec dana bili skoro pa po dnevnoj bazi, bili bombardirani člancima o Pirketu i tovarcoinima, sada je sve skroz utihnulo. Ima li tko kakvih saznanja, dal je to sve propalo ili je još uvijek aktualno?
  • NKDZ86
    8.8k
    Ko ne bi, moj sin od 5 g. se sprda s njima
  • fakin
    5.6k
    Hahahha, ali koju pjesmu su im pustili. Ovo je vrh
  • Keyser Soze
    20.1k
    UEFA je na dan ždrijeba suzila izbor potencijalnih suparnika. Budući da Hajduk u ovoj fazi natjecanja nema status nositelja, pobjednika dvoboja između splitskog kluba i Pafosa čeka netko iz skupine jakih momčadi. Mogući protivnici su škotski Rangers, pobjednik susreta između turskog Beşiktaşa i danskog Midtjyllanda, bolji iz ogleda ukrajinskog Dinama Kijev i grčkog PAOK-a te austrijski Salzburg.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.