• vjeko1701
    26.7k
    Tu je problematičan par Aarhus - Lech.
  • fakin
    5.6k
    Ali bi prolaskom tog 3. pretkola europske lige u 4. pretkolu, odnosno playoffu, opet bili nositelji
  • Droljo
    30k
    Nemojmo to niti spominjati.
  • vjeko1701
    26.7k
    Da. Koeficijenti se preuzimaju samo zato jer su ždrijebovi prije nego se utakmice odigraju. Meni osobno nepotrebno kaotičan sustav koji umanjuje vrijednost vlastitog koeficijenta kojeg mukotrpno gradiš.

Ionako tek završetkom kola saznaš na koga ideš i tek onda možeš u pripremu utakmice, odlaska u tu zemlju i sve ostalo. Ok, ovo ti smanji broj mogućnosti na 4. Nek me netko ispravi ali nije da se onda organiziraju putevi za sve 4 mogućnosti.
  • fakin
    5.6k
    Preuzimanje koeficijenata je svojevrsno kažnjavanje i nagrađivanje.
    Kažnjavanje onog tko ispadne od nenositelja, a nagrađivanje onog tko izbaci nositelja.
  • vjeko1701
    26.7k
    Dovoljna nagrada je prolaz dalje, rast koeficijenta i novci. Po meni bi svaki klub u svaki ždrijeb trebao ulaziti sa vlastitim koeficijentom.
  • fakin
    5.6k
    Ma ovo ti je da slabiji klubovi imaju vece sanse napredovati, probijati se i dolaziti do para od UEFE.
    Kad bi svako pretkolo bilo isključivo nositelji protiv nenositelja stvorio bi se jos veci jaz i razlika između njih.
    Puno lakse je izbaciti jednog nositelja pa u iducem kolu dobiti nekog slabijeg i proci, nego izbaciti dva nositelja zaredom.
  • vjeko1701
    26.7k
    A ovako taj manji klub prođe sito i rešeto, nabije koeficijent i onda već iduće kvalifikacije ili naleti na neki jaki klub koji je ispao od slabijeg pa je nenositelj ili oni sami ispadnu u 50:50 utakmici pa preuzmu slabiji koeficijent i opet na početak.

Zamisli da kao nositelj ti dobiješ Dinamo ili Anderlecht jer su ispali iz višeg natjecanja. Možda je kazna onome ko je ispao ali je i kazna onome tko dobije taj klub.
  • Infinity
    21.2k
    Koeficijenti se preuzimaju, tj. zdrijeb se odrzava ranije samo i iskljucivo zbog gustog kalendara. Nema to nikakve veze s nagradjivanjem i kaznjavanjem.

Cim je izmedju dva pretkola 14, a ne 7 dana pauze, zdrijeb se odrzava po zavrsenom pretkolu.

Mogu ja reci da je meni OK da se drugo pretkolo LP odigra utorkom i srijedom, te da se zdrijeb odrzi u cetvrtak, pa se utakmice igraju odmah u utorak i srijedu, ali sigurno netko tko sve to vodi zna vise od nas i zna zasto se klubovima za organizaciju utakmica daje vise od pet dana.
  • Keyser Soze
    20.2k
    Vikingur/Hapoel ak ispadnemo od Thuna
  • Peškaman
    9.4k
    U slučaju da ispadnemo od Thuna idemo na poraženog iz dvomeča Vikingur (ISL) - H. Beer Sheva (IZR).
  • Keyser Soze
    20.2k
    Ako Hajduk prođe Pafos ide na Salzburg
  • Ljubo
    1.2k
    Prati li netko možda Austrijsku Bundesligu, kakav je Salzburg sada u usporedbi sa onim kojeg smo dobili u ligi prvaka?
  • Keyser Soze
    20.2k
    Čisti prosjek, prošle sezone 2 pobjede i 6 poraza u EL sto im je donjelo 31. mjesto, treci u ligi
  • Ljubo
    1.2k
    Znaci Pafos dobio najlakšeg mogućeg protivnika od ponuđenih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.