criticus
Fan
Ovo se temelji na toliko puno varijabli koje nemaju smisla, imas sreće da mi se da raspravljati. Prvo ide od toga da igramo ligu prvaka koju još treba izboriti na terenu. Drugo, zašto bi se Beljo ozlijedio i zašto imas takvo razmišljanje. Treće, ako se sve od toga ostvari nebi nam ni Brumado mogao pomoći zamjeniti Belju a kamoli Prevljak ili netko drugi. Dečko se dovodi za HNL gdje je pokazao da ima kvalitetu, a ako se razvije možda bude nešto i u Europi od njega. — Ljubo
Ok, nakon ovoga mi je lakše, to sam napisao i u svom uvodnom viđenju situacije, za treću opciju sam zadovoljniji, iako mi nema smisla s njegove strane jer se neće naigrat i opet se neće razvijat, ali bi ovo značilo onda da Topić gotovo sigurno odlazi, što mi je također ok, pogotovo ako ga mogli prodati za 750k+....Ali time, navodno, ne završava Dinamov lov na napadače, Smail Prevljak i dalje je opcija, iako pregovori s Istrom 1961 ne teku lagano, a ne bude li on 'taj', klub iz Maksimira okrenut će se nekoj novoj opciji. Jer, žele u Dinamu imati još jednu opciju u napadu, bez obzira što sad imaju Belju i Stojakovića. Ovime prijelazni rok, dakle, nije zaključen! — DZG90
tp1997
meni je bezveze što se sad ovdje više hvali potez uprave za prkos prema Istri nego sami transfer igrača — Fan
blue heart 72
Efes Pilsen
Dzoni
Mr Anderson
Za razliku od Prevljaka, nema skoro nikakvog relevantnog iskustva i skoro do jučer je igrao drugu li — tp1997
Ima statistički u najboljem slučaju jednu prosječnu SHNL sezonu, a tko je gledao utakmice Lokomotive, zna koliko šansi taj profula da bi jednu zabio. — tp1997
Doveo si mladog igrača na kojem možeš i zaraditi. Osim toga, vidljivo je da raste iz sezone u sezonu, u pravoj ekipi može samo napredovati i biti još bolji, dok je Prevljak svoj vrhunac prošao i ne bude postao bolji igrač.Doveo si ga za neznatno manju cijenu nego igrača koji je u boljoj formi i s kojim bi znao točno što dobivaš umjesto mačka u vreći za kojeg se nadaš da će proigrati. — tp1997
Nisi zapravo nikome ništa dokazao niti pokazao, a u kadar si doveo igrača koji trenutno u bilo kojem europskom natjecanju osim eventualno KL nema što tražiti. — tp1997
Paggini
Idemo se kao nešto postaviti pred Istrom i nešto dokazivati tako da se ciganimo oko 250.000 eura kako ne bismo doveli ozbiljnog, iskusnog igrača u boljoj formi već umjesto njega ovoga kojemu treba xy šansi da nacilja okvir, ima jednu kvaziprosječnu sezonu u HNL-u a prije toga je bio potpuni anonimus." — Jos-Optimus
ElDorado
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.