• criticus
    8.6k
    Saznat ćemo može li se od drveta sa fizikalijama napravit igrač :smile:

S pozitivne strane, ja ne kužim da bi dobar deal bio dovest Prevljaka za milijun (31 god, peak je prošao, prodajni potencijal 0) a da je ovo loš deal. Po meni je Prevljak bolji igrač ali samo kao treća, eventualno druga špica. Gol igrač, ali pitanje je kako bi se on snaša u Dinamu. S druge strane, Stojaković je realizacijsko drvo, pisao sam davno da nemogu virovat da je to profesionalni igrač. Za moj ukus 750k je malo previše ali dovoljno je mlad d aako ne bude za nas se može pokrit taj trošak prodajom, postotkom čim već.

Samo ovo vrlo vjerojatno znači da se Kulušića ne vidi u Dinamu.
  • Fan
    2.4k
    A jbt, meni je bezveze što se sad ovdje više hvali potez uprave za prkos prema Istri nego sami transfer igrača i još se tvrsi na kraju da je Stojaković bolji deal (ne znam kakav je narativ općenito ljudi, al tako mi baca po određenim komentarima).
    Ne znam, vidjet ćemo, naravno da naši znaju više od nas, al ja ne vidim kako će i gdje Stojaković napredovati.

Ovo se temelji na toliko puno varijabli koje nemaju smisla, imas sreće da mi se da raspravljati. Prvo ide od toga da igramo ligu prvaka koju još treba izboriti na terenu. Drugo, zašto bi se Beljo ozlijedio i zašto imas takvo razmišljanje. Treće, ako se sve od toga ostvari nebi nam ni Brumado mogao pomoći zamjeniti Belju a kamoli Prevljak ili netko drugi. Dečko se dovodi za HNL gdje je pokazao da ima kvalitetu, a ako se razvije možda bude nešto i u Europi od njega.Ljubo

Ne moramo igrat LP, moj komentar se može odnositi i na EL, protiv Betisa npr.
    Daj Bože da se Beljo ne ozlijedi. Al tu imaš 2 problema. Ako se ne ozlijedi, igrat će preko 90% minuta (pogledaj drugu polusezonu ove godine) i gdje će tu Stojaković napredovati (a mora napredovati strašno da bi mogao bit rotacijska opcija). A ako se Beljo ozlijedi, imat ćemo u prvoj ekipi igrača koji nije dorastao ni blizu prvih 11 Dinama. Mislim, bilo tko tko je gledao Lokose može vidjeti kakav je on bio tamo i što mu sve fali, a hvala Bogu, tu nam je bio pod nosom. A treće, reći da Brumado i Prevljak ne bi bili od veće koristi ako se sve ovo ostvari je, oprosti ali, užasno glupo, bezveze je uopće objašnjavati zašto. Likovi koji imaju ogromnog iskustva (koje je usudio bih se reći i najbitnije kod rotacijskog igrača da ne gubi razvoj i osjećaj za igru) uspoređuješ sa praktički klincem...

Ali time, navodno, ne završava Dinamov lov na napadače, Smail Prevljak i dalje je opcija, iako pregovori s Istrom 1961 ne teku lagano, a ne bude li on 'taj', klub iz Maksimira okrenut će se nekoj novoj opciji. Jer, žele u Dinamu imati još jednu opciju u napadu, bez obzira što sad imaju Belju i Stojakovića. Ovime prijelazni rok, dakle, nije zaključen!DZG90
    Ok, nakon ovoga mi je lakše, to sam napisao i u svom uvodnom viđenju situacije, za treću opciju sam zadovoljniji, iako mi nema smisla s njegove strane jer se neće naigrat i opet se neće razvijat, ali bi ovo značilo onda da Topić gotovo sigurno odlazi, što mi je također ok, pogotovo ako ga mogli prodati za 750k+....
  • CastAway1986
    5.9k
    Ako se ne dovede još jedna špica tko je onda naš drugi napadac, Aleks ili Topic?
  • tp1997
    2.9k

Navedeni su ranije, lako ih pročitaš.

1) Za razliku od Prevljaka, nema skoro nikakvog relevantnog iskustva i skoro do jučer je igrao drugu ligu gdje je nivo nogometa toliko fantastičan da skoro svaki klub koji iz nje uđe u SHNL ispadne prije nego što kažeš "druga liga".
    2) Ima statistički u najboljem slučaju jednu prosječnu SHNL sezonu, a tko je gledao utakmice Lokomotive, zna koliko šansi taj profula da bi jednu zabio.
    3) Doveo si ga za neznatno manju cijenu nego igrača koji je u boljoj formi i s kojim bi znao točno što dobivaš umjesto mačka u vreći za kojeg se nadaš da će proigrati.
    4) Nisi zapravo nikome ništa dokazao niti pokazao, a u kadar si doveo igrača koji trenutno u bilo kojem europskom natjecanju osim eventualno KL nema što tražiti. Ne kažem da na klupi treba imati dva Belje, ali ako je alternativa Stojaković, onda već imamo igrača koji u Europi nema što tražiti i teški je mediokritet, zove se Fran Topić i ne moramo ga plaćati 750.000 eura nego taj novac možemo uložiti u bilo što pametnije (recimo, Livakovića).

Eto, zato mi se ne sviđa.

meni je bezveze što se sad ovdje više hvali potez uprave za prkos prema Istri nego sami transfer igračaFan

I lijepo rečeno.
  • Noel
    22.3k
    Iz Lokomotive mi se kao napadač i zamjena za Bakrara više sviđa onaj luđak jordanac Sabra. 20 godina, kad god ga gledam izgleda nadrealno gladan golova i minuta.
  • CastAway1986
    5.9k
    Sabra je u Lokomotivi bio na posudbi iz Turske i usput je ozljeđen
  • blue heart 72
    3.6k
    Po meni je Stojke ll, puno bolja opcija od Prevljaka. Prevljak je hladnokrvniji u završnici, dok su svi ostali parametri na strani Stojakovića (godine, agresivnost, brzina, i prije svega mogućnost napretka, te samim time mogućnost daljnje zarade na njemu). Meni se smračilo na spomen Prevljaka, jer je po meni omjer koliko bi u njega uložili u odnosu na ono kaj bi dobili bio skroz nepovoljan po nas. Za dvije godine ugovora sa odštetom bi po pisanjima medija dali skoro dva milijuna, za to bi dobili rotacijskog igrača bez nekog realnog izgleda da bar nešto povratimo od uloženog.
  • Efes Pilsen
    16.4k
    Nije mi Stojakovic ostavio dojam da je igrac za Dinamo, nema dribling da bude krilo, a realizacija mu je klimava da bude spica. S druge strane kod nas ce ulazit u vise sansi pa se mozda digne u tom segmentu.
    Opet, tesko ces dovest nekog bas dokazanog, jeftinog i spremnog da sjedi na klupi. Kratkorocno bi vise volio Prevljaka jer je vise sidrun, klasicna spica, al dobro navodno ni to nije skroz otpalo..
  • ShanKu
    2.2k
    bit će ovo ok transfer :up: zabio je prošle sezone i nama i Rijeci i hajduku...
  • Keyser Soze
    20.1k
    Veliki insajderi ni za ovo nisu znali, milina.
  • Dzoni
    6.8k
    A zašto jednostavno 3.špica ne može biti Kulušić, Perković ili tko već ispliva u B ekipi? Zašto smo uopće toliko se trudili stvarati B ekipu ako nema protočnosti prema prvoj momčadi. Mi smo klub koji mora proizvoditi igrače da preživimo, a ako se radije vjeruje nekom random 30+ godišnjem napadaču više nego našim klincima, imamo problem
  • Mr Anderson
    20.7k
    Za razliku od Prevljaka, nema skoro nikakvog relevantnog iskustva i skoro do jučer je igrao drugu litp1997

Majstore, dečko ima 22 godine, Prevljak 31, kad bi skupio iskustvo?
    Ima statistički u najboljem slučaju jednu prosječnu SHNL sezonu, a tko je gledao utakmice Lokomotive, zna koliko šansi taj profula da bi jednu zabio.tp1997

Opet, ovo mu je bila prva prvoligaška sezona, tko je pratio, mogao je vidjeti kako raste kroz sezonu. Sasvim solidna statistika, a napromašivao se i Prevljak, dobar dio sezone nije mogao nikom zabiti pa mu se otvorilo protiv raspalog Osijeka.

Doveo si ga za neznatno manju cijenu nego igrača koji je u boljoj formi i s kojim bi znao točno što dobivaš umjesto mačka u vreći za kojeg se nadaš da će proigrati.tp1997
    Doveo si mladog igrača na kojem možeš i zaraditi. Osim toga, vidljivo je da raste iz sezone u sezonu, u pravoj ekipi može samo napredovati i biti još bolji, dok je Prevljak svoj vrhunac prošao i ne bude postao bolji igrač.

Nisi zapravo nikome ništa dokazao niti pokazao, a u kadar si doveo igrača koji trenutno u bilo kojem europskom natjecanju osim eventualno KL nema što tražiti.tp1997

Pokazao si i te kako. Ovo drugo je samo tvoje mišljenje koje je potpuno irelevantno.
  • Paggini
    91.4k
    Idemo se kao nešto postaviti pred Istrom i nešto dokazivati tako da se ciganimo oko 250.000 eura kako ne bismo doveli ozbiljnog, iskusnog igrača u boljoj formi već umjesto njega ovoga kojemu treba xy šansi da nacilja okvir, ima jednu kvaziprosječnu sezonu u HNL-u a prije toga je bio potpuni anonimus."Jos-Optimus

Da prepričam ovaj post hahaha - Čovjek smatra da je bolje dovesti Prevljaka i dodati tih hipotetskih 250k jer od čovjeka znaš šta možeš dobiti s obzirom na dosadašnje iskustvo, nego uštediti tih hipotetskih 250k i dovesti igrača oko kojeg ne možeš biti siguran koliko je dobar na temelju jedne ozbiljne sezone.

Ne vidim problem u njegovom postu, sasvim validno razmišljanje
  • Ljubo
    1.2k
    poanta je bila da mi nemamo igrača koji može zamjeniti Belju, niti mozemo dovesti takvog dok je Beljo u klubu.
  • ElDorado
    12.5k
    Dosta vazna recenica:

Prema informacijama Germanijaka, Dinamo će klubu s Kajzerice platiti 750 tisuća eura odštete, uz bonuse (dvaput po 100.000 eura za nastupe te 50.000 eura u slučaju osvajanja naslova prvaka) konačna svota može doći i do milijun eura!

Možemo se svadjati i vredzati al taj lik meni nije niti priblizno igrac nase razine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.