• Jaro
    12.3k
    evo meni nit smrdi nit mirise al definitivno mi se svidja - "ako niste zadovoljni ponudom, imamo mi vec spremnu opciju b" - bas kao Mcakenna kad je Misko trazio cudesa za Radeljica - i gle cuda - yad i McKenna i Radeljic u Dinamu za cijenu McKenne, a Misko praznih dzepova...
  • emilperska
    17.3k
    Plus sto se s orjunasima natezu mjesecima da bi im onda prodali kapetane/startere za 150k na 48 rata, 6 kila lignji i 8 litara ulja za fritule.Pacho

Pa i nije baš..

Marešića su titovi pioniri ganjali cijelo ljeto i isto se cjenkali, Istra im nije dala nego je dosao na zimu kad je Istra izgubila sve druge opcije..
    Ako nama Prevljak propadne sad, cijena na zimu ce bit niža svakako kao što je i njima bila..
  • Fan
    2.4k
    Meni ovo uopće ne izgleda kao dobro rješenje.
    Nama za rotacijskog igrača treba netko koga ne treba razvijati, koji će od dva zicera sigurno zabit jednog, koji je mentalno već prošao dosta toga pa kad uđe u 80. minuti iskusno odigra što se od njega traži, a ne igrač koji mora igrat za napredak i koji će sigurno tražit svoje minute a ne može ih dobit jer će Beljo odigrat (nadam se) 90% sezone. Nama treba igrač kao Prevljak, jebiga.
    Ako eventualno bude 3. napadač, umjesto Topića, onda super, ali ovo je besmisleno...
    Već sam napisao, ja Prevljaka (ili nekog iskusnog tog ili boljeg ako je moguće ranga) vidim u špici protiv Arsenala ako se Beljo ozlijedi (jer nije realno imati toliko boljeg rotacijskog igrača u ekipi), ali Stojakovića? Hm...
  • tp1997
    2.9k
    ti znaš da će Stojaković biti flop?Jos-Optimus

Budući da ni za jednog igrača ne znamo hoće li biti top ili flop, ukinimo temu Transferi-rasprave
  • Jos-Optimus
    12k
    ili, malo promisli prije nego kenjaš i daj struci priliku
  • DZG90
    83
    Njegova je prednost i to što, osim kao klasični napadač, može dodatno pojačati konkurenciju igrajući i na krilu pa je stoga i svojevrsnna zamjena za Mounsefa Bakrara, koji je na odlaska iz Dinama nakon utakmica protiv Thuna. Ali time, navodno, ne završava Dinamov lov na napadače, Smail Prevljak i dalje je opcija, iako pregovori s Istrom 1961 ne teku lagano, a ne bude li on 'taj', klub iz Maksimira okrenut će se nekoj novoj opciji. Jer, žele u Dinamu imati još jednu opciju u napadu, bez obzira što sad imaju Belju i Stojakovića. Ovime prijelazni rok, dakle, nije zaključen!

Germanijak
  • CastAway1986
    5.9k
    Nek zabije vise od Kange i ja zadovoljan :lol:
  • Paggini
    91.4k
    malo promisli prije nego kenjaš i daj struci prilikuJos-Optimus

Dao je čovjek svoje mišljenje argumentirano i smisleno, nema poante dizanju tenzija amigo
  • Gemišt86
    506
    Danas je dosta opasno zaspati nakon rucka. Samo par sati izbivanja sa foruma, a stranica ko u prici. Upozorio sam vas.
  • Ljubo
    1.2k
    Već sam napisao, ja Prevljaka (ili nekog iskusnog tog ili boljeg ako je moguće ranga) vidim u špici protiv Arsenala ako se Beljo ozlijedi (jer nije realno imati toliko boljeg rotacijskog igrača u ekipi), ali Stojakovića?Fan

Ovo se temelji na toliko puno varijabli koje nemaju smisla, imas sreće da mi se da raspravljati. Prvo ide od toga da igramo ligu prvaka koju još treba izboriti na terenu. Drugo, zašto bi se Beljo ozlijedio i zašto imas takvo razmišljanje. Treće, ako se sve od toga ostvari nebi nam ni Brumado mogao pomoći zamjeniti Belju a kamoli Prevljak ili netko drugi. Dečko se dovodi za HNL gdje je pokazao da ima kvalitetu, a ako se razvije možda bude nešto i u Europi od njega.
  • tp1997
    2.9k
    ili, malo promisli prije nego kenjaš i daj struci prilikuJos-Optimus

Oprosti, ali argument ti je malo blesav. Odgovor na legitimne sumnje oko igrača je "daj struci priliku". I svaki put kad se izražavaju sumnje oko nekog igrača uvijek ista priča, daj struci šansu, struka zna najbolje, Boban/Dabac/Capellas zna najbolje itd., itd., a zli trovači eto imaju nešto za prigovoriti.

Pa što se onda tema ne prekvalificira u "knjigu pohvala struci"? Uzgred, da je ovoga dopeljao Marko Marić, sumnja ne bi bila sumnja već unisono neslaganje.
  • podravskimodrikibicPMK
    305
    E Stojaković mi je već puno bolja opcija, i to za manje para!
    Bravo za klub ako je istina, 750 tis mi se čini sasvim u redu iskreno
  • Mr Anderson
    20.7k
    Dobro, koji su tvoji argumenti da je Stojaković promašaj osim što se tebi ne sviđa?
  • plavizg
    50
    Dovodi se jos jedan napadac
  • Jos-Optimus
    12k
    argumentirano i smisleno:

"Idemo se kao nešto postaviti pred Istrom i nešto dokazivati tako da se ciganimo oko 250.000 eura kako ne bismo doveli ozbiljnog, iskusnog igrača u boljoj formi već umjesto njega ovoga kojemu treba xy šansi da nacilja okvir, ima jednu kvaziprosječnu sezonu u HNL-u a prije toga je bio potpuni anonimus."

Ok
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.