• Olmic
    5.7k
    nadam se da nam neće biti jedina druga opcija za napadača.vlatkomarkovic

Biti ce. I bakrar je 95% svojih golova zabio kao desno krilo a ne spica, tako da je dani njegova zamjena
  • rokikaciga
    15.7k
    Prije 15 mjeseci nije mogao meda u Jarunu, sad je potpisao za Dinamo, strasan napredak. Ajmo Aleks! Podrzavam ovaj transfer, pozitivno ce nas sve iznenadit
  • Paggini
    91.4k
    preferiram stranceOrc123

Samo ga zamisljaj da se zove Alejandro Stoíyax̌o iz španjolske
  • CerealKiller
    518
    Nisam ni malo oduševljen sa Stojakovićem. Imao je par dobrih utakmica ali vecinom je strano tijelo na terenu
  • fakin
    5.5k
    Stojkovic do Stojakovica
  • Ljubo
    1.2k
    Veliki plus od mene, pričamo o dečku od 22 godine koji je zabio 8 golova u lokomotivi gdje su mu lopte ubacivali Pajač i Vešović, a sada će to biti Lisica i Oršić.
    Vjerujte da će on sa puno boljim suigračima samo napredovati.
  • vlatkomarkovic
    3.7k

Pa ok, to je njihovo pravo, ak su retardi su retardi, još nitko nije osuđen jer je glup…. Oni misle da od nas mogu traziti i dobiti vise, neće dobiti nikakvu bolju ponudi i onda će popušiti…. Njihov blef koji je propao…. A iskreno ne vjerujem da je tu neka namjera kao Dinamo mora platiti vise od drugih klubova za našeg igrača…..
  • tp1997
    2.9k
    Koliko god mi je ideja dovođenja Prevljaka bila super, toliko mi je ovo besmisleno polovno rješenje.

Idemo se kao nešto postaviti pred Istrom i nešto dokazivati tako da se ciganimo oko 250.000 eura kako ne bismo doveli ozbiljnog, iskusnog igrača u boljoj formi već umjesto njega ovoga kojemu treba xy šansi da nacilja okvir, ima jednu kvaziprosječnu sezonu u HNL-u a prije toga je bio potpuni anonimus.

Baš smo im pokazali.
  • Jos-Optimus
    12k
    ti znaš da će Stojaković biti flop?
  • Dzoni
    6.8k

Ako ti je 250k malo što smo "uštedili", namakni ih ti pa vidi koliko je malo. Uostalom, za te novce smo uzeli vrijednijeg igrača, a uskoro možda i boljeg. Sve ovisi o njemu samom
  • Orc123
    16.2k
    ne trebam...Slovenac je...nije nas tako da odmah veliko lajk od mene.....

Salu na stranu, nadam sw da ovaj put geijesim u procjeni ali meni on nije igrac za Dinamo....
    Moguce da geijesim ali eto to je moj utisak.
  • VolimDinamoOo
    489
    sva sreca pa Stojanovic vise nije tu.. Zadovoljan transferim. Pokazali smo zube ovima lesinarima iz istre... pa nek se prse drugima
  • Pesca90
    243
    Aleksa trci 35.4 kmh znamo do nedavno da je bilo bitno da mozes prebaciti 34 kmh.

Kumaru iduce ljeto istice ugovor,zakapariti ga na zimu badave i pokazati Istri da se ne mogu s nama igrati macke i misa.
  • Pacho
    19.5k
    Prednost je i sto ako ovaj zabije XX golova, a trebao bi cisto na racun nase dominacije, vjerojatno ga mozemo proslijediti u neki poljski klub za 2.5M.
  • Blueshadow86
    5.3k
    Do jučer doslovno nitko nije spominjao Stojakovića, danas kad je izašla vijest da smo ga doveli, odmah top transfer, 750 tisuća eura je kikiriki za njega, mlad, brz, sve hvalospjevi i “ljubim mu noge”. Kako se toga jučer nitko nije sjetio osim možda 1 ili 2 forumaša?
    Valjda je ok reći kako nisam oduševljen ovim transferom. Sve u svemu, vidjet ćemo. Dao Bog da se mali naigra i nazabija golova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.