• ElDorado
    12.5k
    Lik pogodi svakog petog mrtvaca
  • ZgDLions
    1.7k
    Meni Stojaković ok dil.
    1.95, ak ništa za razbijanje bunkera i zamjena za Perića u nadoknadi.
    Ima malo godina, da se tu puno poboljšati, propadne li, nije baš Mmaee slučaj.
  • Paggini
    91.4k
    Lik pogodi svakog petog mrtvacaElDorado

Imamo Belju da pogodi ostala četiri :cool:
  • crophantom
    5.7k
    Ovaj Aleksa je meni Kule za siromašne, mada nisu baš isti tip napadača :sweat:
  • ElDorado
    12.5k
    Tehnicki bolji od Kuleta, nadajmo se da realizaciju moze poboljsati

Da li to znaci da smo Prevljaka otpisali? Ako da svidja mi se da se vise nedamo jebat
  • Crni86
    22.7k
    Olivari ubija s informacijama zadnjih godinu dana

Meni stojakovic izgleda ko crouch… visok, mrsav, slampav… nisam bas odusevljen s njim, ali realno kolko se Beljo odmarao drugi dio polusezone? Tolko cemo Stojakovica i gledat.

A pozdravljam i pisanje po Istri. Sad nek im Prevljak skace po glavi tamo. A svaki drugi klub koji ce se zajebavat s nama neka zna da se mi zajebavat necemo dat, jedino ce u toj igri oni ostat s nezadovoljnim igracem, a mi cemo nas vec drugo rjesenje.
  • Masto
    1.8k
    Ako sam dobro skuzio dovelo ga se samo ako se beljo ozlijedi ili zbog umora, ne gubi se puno a moze se dobit nakon beljinog odlaska ako ne na zimu onda iduće ljeto
  • Common Sense
    1.5k
    Spominjali smo Stojakovića na temi jučer. :wink:
    Mislim da je on sada na nešto većoj razini kvalitete od Kulenovića kada je Sandro imao 22-23 godine i igrao tada baš za Lokomotivu.
    Moja procjena je kako Stojaković ima veći potencijal od Kulenovića i da će imati veći peak karijere.
  • vlatkomarkovic
    3.7k
    Mislim da je Stojakovic dobar igrač koji će se još razvijati, ali nadam se da nam neće biti jedina druga opcija za napadača. Jer on nije 1 za 1 za Barkrara u ovom trenutku, ali mi se sviđa kupnja…. Ova kupnja od Lokomotive, možda znaci zatopljenje odnosa i mozda Subotica…. S druge strane mi nije jasna ova pljuvacina po Istri, ok imaju cijenu za Prevljaka, mi to ne želimo i to je to….. Pa kaj sad, nekome i naše traženje za Domingueza za 15 je previše… Nama je možda Fenerovo traženje za Livija previše…. Mislim jebiga, to je nogometni biznis…. Sad neko pribijanje Istre kao neko reketarenje ili suludo poslovanje ili sta god….. Nismo se dogovorili jebiga, do iduće potencijalne transakcije….
  • Paggini
    91.4k
    druge strane mi nije jasna ova pljuvacina po Istri, ok imaju cijenu za Prevljaka, mi to ne želimo i to je to…..vlatkomarkovic

Ma vise je smijesno sto od nas traže milijun, a prodat ce ga u Singapur, Indoneziju ili gdje god za 500k, ali se slažem sa sentimentom
  • Netkos
    172
    Baš to, ne bi bio problem da je to njihova cijena za njega, ali čini se da je to samo cijena koju nama žele naplatiti a ostalima će ga prodati puno jeftinije ako ga uopće tko želi kupiti u zadnjoj godini ugovora
  • Mr Anderson
    20.7k
    nadam se da nam neće biti jedina druga opcija za napadača.vlatkomarkovic

A koliko bi drugih opcija za napadača trebali imati kad igramo stalno s jednim? Tu je Topić kao treća opcija. Sasvim dovoljno.
  • Sajla
    22k
    usporedi to kaj mi tražimo od Lazija s ciframa koje smo dobili od Coma i Intera. usporedi to kaj Istra traži od dinama za Prevljaka s time kaj su dobili od tovara za Marešića.
    tak su se i u Osijeku propinjali na zadnje noge oko Miereza, slično se govorilo i za Matkovića, prodali bi svima osim dinamu, za dinamo dupla cijena i slična sranja, a posel oko Žapera znamo. sve OK, imaju na to pravo, ali i mi forumski zgubidani imamo pravo hračnuti u smjeru koji nama paše.
  • Pacho
    19.5k
    Plus sto se s orjunasima natezu mjesecima da bi im onda prodali kapetane/startere za 150k na 48 rata, 6 kila lignji i 8 litara ulja za fritule.
  • Orc123
    16.2k
    Posto ja preferiram strance trebao bi biti zadovoljan transferom ali iskreno nezz....fakat ne znam kaj da mislim....gledao sam ga vise puta, ima nesto u njemu ali mi to nije razina ni blizu Dinama. Dal on moze napredovati, vjerojatno moze ali.....ostavljam prostor da me iznenadi ali nekako nd vjerujem previse u to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.