• Crni86
    22.7k
    pa zna se kaj je plan B, na kraju i na zoninom podcastu je receno koji je plan B
  • Ivdzo11
    10.5k
    Kako je i prenio tako je i bilo.....

IMG-20260718-144628.jpg
  • nwankwo646
    1.2k
    Izgleda da smo kupili Stojakovića, 750k.
  • Niko1986
    7.8k
    Otkud to?
  • Paggini
    91.4k

Tako mu izgleda
  • Niko1986
    7.8k

Izgleda da smo doveli Diomandea, 500 k posudba.
  • NKDZ86
    8.8k
    Izgleda da nitko ne zna tko dolazi i tko odlazi pa svi mlate praznu slamu.
  • User123
    128
    Stojakovic je dobro rjesenje u trenutnoj situaciji gdje smo ostali na Belji i kratkorocno i dugorocno. Boban ne da HNL boraniji da nabijaju cijene na njemu, vec se brzo okrene B rjesenju. Tako je bilo sa mckennom a tako je i sa Prevljakom. Lako moguce da ce dogodine Prevljak doc besplatno ako zatreba a Istra nek drugi put razmisli o cjenama koje traze. Nije idelano ali u ovoj situaciji cisto ok rjesenje, jak igrac, motorican, mlad i za hnl ce biti solidno rjesenje i nek se u miru za dogodinu trazi jaca spica
  • Olmic
    5.7k
    Za 15-20 minuta svaku drugu tekmu Stojakovic dobra opcij
  • fakin
    5.5k
    Dinamo je za usluge 22-godišnjeg Slovenca izdvojio 750.000 eura, cifra je to koja će sjesti na račun Lokomotive.

Nije ni ovo mala lova za takvog igrača, ali bolje nego milja za napadaca istre s 31 god
  • Ljubo
    1.2k
    Realno pitanje, koliko bi nas mogao koštati Stojaković koji isto ima ugovor na još godinu dana. To pitam u usporedbi sa Istrom jer sam siguran da bi za nekih 700k i Mudraziju to bila dobra ponuda za lokomotivu.Ljubo

Od sada se prebacujem na temu kladionice jer vidim da me krenulo
  • modri-kibic
    1.7k

Evo nam novog insidera :cool:

Tier 1
  • Peškaman
    9.4k
    Ipak je momku dobro izgledalo.
  • Yovitssa
    1k

Ukrao si mi riječ iz usta! :grin:

Po meni super transfer i poruka Istri i sličnima. Neka Prevljaka sad prodaju Hajduku za 100k na 84 rate!
  • Zagi
    18.3k
    Zanimljivost:
    Brumaldu, Prevljaku i Stojakoviću sofa daje istu karateristiku kao naznačeno pozitivnu:
    strenghts : high pressing
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.