• austrijanac
    12.2k
    Vjerojatno ce mu bit ponuden drugaciji ugovor od 1.1. nego sto je trebao biti.
  • Jos-Optimus
    12k
    Ja jedino vidim da nema panike, sve sto potpisemo ili skoro potpisemo je totalni sok za sve medije. Nekoc bi ovaj Brumado bio perverzno pojačanje, a mi frajera dogovorili za rotaciju. Zao mi je, ali ne sumnjam da je ekipa spremna na sve i da cemo se adekvatno pokriti
  • SanctaSanctorum
    418
    Dat će još više za nas sad kad je vidio kakva smo gospoda i da ćemo ga ispoštovat. Jebiga stara, čista psihologija.
  • Fan
    2.4k
    Koga boli tuki ima li kakve posebne stavke u ugovoru, činjenica je da igrač mora proć liječnički prije potpisa za klub, a liječničkog, kolko znam, još nije bilo. Tako da, ako za pola godine, bude procjena da ga neće bit još dugo, sigurno nećemo potpisat ugovor s njim.

Pišu Danci da cemo ispoštovat ugovor.emilperska
    Kakve veze uopće oni više imaju s njim nakon 31.12.? Njima je apsolutno svejedno što će se događat pa ih se ni ne tiče taj ugovor.
  • deki87
    147
    Pa i Stojkovic je dosao u Dinamo i poslije dva tjedna zadobio istu ozljedu a sad je glavni igrac. Mogli smo Juniora kupiti kao zamjenu za Bakrara pa dodje i potrga krizne kao Stojke. Ovako ga barem Danci placaju a ako se dobro oporavi i dodje na isti nivo kao sad ne vidim problema ili razloga za raskidanje ugovora.
  • Common Sense
    1.5k
    Brumado je potpisao predugovor s nama. Prije potpisivanja ugovora planiralo se naravno obaviti I kompletni lijecnicki pregled. Hoce li on doci na zimu Kako je planirano ili cemo od njega u potpunosti odustati, ne znam, to ce biti na koncu Zvonina odluka. Jedno je sigurno, obzirom na narav ozljede, ako je istina ono sto su danski mediji napisali, za njega je ova kompletna sezona izgubljena.
  • Ljubo
    1.2k
    Ako nečiji doktori znaju vratiti igrača na top razinu nakon puknuća križnih, onda su to naši.
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    Ma puknuce kriznih koliko se često dogadja tako je i oporavak izgleda napredovao jako. U zadnje vrijeme se svi vracaju normalno bez ikakvih problema, ne znam kad sam cuo da je neko obnovio ozljedu pri povratku. Pogotovo kod ovih sto prvi put stradaju
  • Keyser Soze
    20.1k
    Inače vidio sam jučer u gradu da na zajedničkom ručku sjede Scott, Sergi i Dani. Nije mi Sergi izgledao kao osoba koja odlazi :wink: a i dobro je vidjeti da se igrači međusobno druže i da pomažu u aklimatizaciji Daniju :smile:
  • miro
    9.4k
    a nista, sad nek se Brumado odrekne signing feea i nek se oporavlja
  • Ljubo
    1.2k
    sigurno udarali po ćevapima, da se Dani navikne
  • rokikaciga
    15.8k
    Danas ti puknu križni, vani si 9-12 mjeseci i ako odradiš terapije i oporavak kako treba ti se vraćaš jači nego prije jer ti to doslovno moraš napraviti za dobar oporavak. Noga atrofira brutalno, ali kroz tih 7-9 mjeseci ju napucaš da bude jača nego prije i fokusirano radiš samo na eksplozivnosti itd. Druga stvar je mentalna blokada u glavi kada se vratiš, ali i to prođe s vremenom. To je naravno za etablirane igrače. Za klince je to sranje jer gube najvrednije godine za napredak i nogometni razvoj.
  • Common Sense
    1.5k
    Koljeno se kod takvih ozljeda jednako tretira i u Hrvatskoj i u Danskoj, naravno, ukoliko se radi o profi sportašima. Ukoliko se radi o rekreativcima, onda je i mehanizam liječenja drukčiji. Oporavak je dugotrajan što možemo vidjeti na primjeru Torrentea, kolko ga nije bilo, možda čak iviše od godinu dana. To je nažalost realnost, ima par izutetaka i igrača koji su se uspjeli vratiti i ranije (Perišić npr), no to su rijetki primjeri, fanatici koji su između ostalog i jako puno riskirali.

Koliko sam čuo, Brumado je imao opsežnih problema i ranije s tim koljenom, tim više nažalost nisam optimist da se može brzo rehabilitirati.
  • ElDorado
    12.5k
    A da kupimo Prevljaka cesijom prek Indonezije?
  • scooniepenn
    7k

Ja sam u startu u svojoj glavi Danija racunao koliko toliko u play offu, a zapravo od skupina. Sve drugo bi bilo top, ali ne treba sa time racunati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.