• Hebimir Strašni
    260
    Mi smo isto jadni ak nemožemo dovest niš bolje od Prevljaka. Ja se samo nadam da je to samo dimna zavijesa i da se traži bolji napadač.
  • CastAway1986
    5.9k
    3M je Istra dobila za Koskija ,tako su obje strane sluzbeno objavile..Vjerujem da Prevljaka ako dođe necemo platiti vise od 600K
  • Ljubo
    1.2k
    hvala ti na Ispravci sada tek vidim, ali moja poanta i dalje stoji bez obzira na tu grešku koju sam napisao jer klub koji je na 3.mjestu i bori se za Europu, na zimu proda svoje najbolje igrače i odustane od bilo kakvih rezultatskih ambicija za mene nije ozbiljan klub. Razumijem da su pregovori ali stvarno ne volim kada se ekipa u ligi tako postavlja prema Dinamu. Jer ja vjerujem da Prevljak ako i ne dođe kod nas odlazi jer im je preskup, pogotovo jer su najavili rezanje budžeta.
  • Jos-Optimus
    12k
    a što ti misliš? Čemu panika? Je li Bakrar tu za Thun? Jesmo li još uvijek kompletni? Pa na ovoj temi baš kao mame djece po whatsapp grupama kada krene shizofrenija. Već smo doveli 3-4 igrača, još nas je jedan Židov nasadio, jedan baš dobar napadač se ozlijedio..
    Pa ima se plan za sve, naravno da nećemo biti s jednim napadačem
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    469
    Boban i uprava sigurno imaju plan i sumnjam da će se spuštati na neka rješenja koja ne mogu u istu rečenicu s Dinamom. Prevljak nije loš izbor za rotaciju ali sigurno neće iskeširati za njega milju eura kao što bi to Vafl. Također, siguran sam da nije jedina opcija na listi pojačanja za tu rolu.
  • Dzoni
    6.8k
    Dali su Marešića za 250k, Lončara za 300k, nema jebene šanse da ovaj košta 2x više nego oni skupa. Uz to, ova dvojica su po meni napravila više za Istru i bili u globalu bolji nego Prevljak
  • emilperska
    17.3k
    Brumado potrgao križne.

Baš teška kurčina..
  • martin baturina
    4
    obzirom da pregovaraju s velikim klubom, sigurno da pokušavaju izvuć od nas maksimum. Da je bilo koji strani klub u pitanju, sumnjam da bi imali jednake kriterije, jer bi tražili otprilike tu cijenu koju si naveo…
  • Olmic
    5.7k
    odmah bi ga prekrizio
  • Masto
    1.8k
    Jel se potpisalo s njim išta, ako nije dobro
  • Luka2K1
    0
    A od kojeg pretkola ce Dani Rodríguez moci igrat? Hoce moci upoce kvalifikacije igrat?
  • rokikaciga
    15.7k
    Možže već sada, ali fizički nije dovoljno spreman. Kažu za 2-3 tjedna da će biti u natjecateljskoj formi
  • emilperska
    17.3k
    Pišu Danci da cemo ispoštovat ugovor.

Njega uglavnom nema ove sezone.

To je baš peh, pehčina točnije.
  • njurci10
    612
    mogu oni pisati šta žele, valjda se radi liječnički prije definitivnog potpisa..
  • Filip Međimurje
    1.5k
    Ja se nadam da smo se nekako osigurali u slučaju ozljede, ako i nismo, onda smo sigurno puno naučili.
    Jbg, takve stvari se dešavaju, bitno samo da naučimo i da se zaštitimo maksimalno u tome.

A i ako želimo ispoštovati, to je opet neka poruka svima kakav smo klub.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.