• Denle
    461
    Ta zadnja "etaza" nije ni planirana da se s nje vidi na teren, vec da se krov spaja na konstrukciju te da se ima pristup krovistu.

Doslovno je identicno na renderu.

Ono sto je zapravo prava zadnja etaza su ovi boxevi ispod krova
  • scooniepenn
    7k
    @Neron53 Ne, baš suprotno. Imaš na renderu lože koje su doslovce iznad zadnjeg reda tribina i onda još jednu etažu s ložama iznad toga. Ne znam što ti vidiš, ali ovo je dosta vidljivo.
  • Neron53
    2.7k

Vidim jos jednu etazu iznad razine krova. Sve 5 ako je i planirano da se s nje ne vidi teren. Samo sam rekao da mi to nema smisla. Ali ako je tako planirano, ako ta etaza ima drugaciju svrhu, sve u redu.
  • Papastrumf
    23.6k

Naravno da je planirano pa nisu idioti. Na toj etazi nema prostora za gledatelje bilo kakve vrste.
  • shameless86
    2k
    ako mislimo na isto,negdje sam procitao da u taj dio idu jedinice od klime/strojarnica..a mozda grijesim
  • Neron53
    2.7k

Ako su dovoljno idioti da za trecinu vec sad prekorace rokove, zasto nebi bili i za to? To bi bio jedini slucaj bauštele u RH koji nema smisla?
  • scooniepenn
    7k

Ozbiljno misliš da bi Strabag digao jednu etažu više na monolitnu građevinu mimo projekta. Pa nije riječ o Dragec Ing d.o.o. (neka se Dragec ne uvrijedi).
  • Neron53
    2.7k

Gdje sam napisao da se mimo projekta dize jedna etaza vise?
  • Oluja
    7.1k
    Zadnja etaža su tehničke prostorije, ventilacija i klimatizacija i kao takva nije bila niti predviđena da se vidi ili da ima pogled na teren.
  • Papastrumf
    23.6k
    Ako su dovoljno idioti da za trecinu vec sad prekorace rokove, zasto nebi bili i za to? To bi bio jedini slucaj bauštele u RH koji nema smisla?Neron53

Ne znam kakve veze rokovi imaju sad s tim? Ti aludiraš da su projektanti isprojektirali krov ispod zadnje etaže s koje ljudi gledaju utakmicu i to na projektu od 50 milijuna €.
  • badjibadara
    10.1k
    Tu se jasno vidi da se sa zadnje etaze zapada ne moze vidjeti teren od krova. E sad, ne znam da li je i planirano da se ne vidi, meni to nekako nema smisla.Neron53

Sa SSC, korisnik Gadeon:

Ti prostori neće imati krov, namijenjeni su smještaju strojarske opreme (klimatizacija). EDIT: Dolazi 5 velikih klima komora

Kat ispod (treći kat) je isključivo za medije (2 reda medijske tribine, TV kamere i 3 mala TV studija, plus kontrolne sobe).

Skyboksevi su na drugom katu.
  • scooniepenn
    7k
    Tu se jasno vidi da se sa zadnje etaze zapada ne moze vidjeti teren od krova. E sad, ne znam da li je i planirano da se ne vidi, meni to nekako nema smisla
    Neron53
    Ako su dovoljno idioti da za trecinu vec sad prekorace rokove, zasto nebi bili i za to? To bi bio jedini slucaj bauštele u RH koji nema smisla?

Dakle, referirao si se na fotografije gradilišta i render i tvrdio kako se za zadnje etaže ne može vidjeti teren od krova te da ne znaš je li to planirano. Na renderu je vidljivo kako su dvije etaže lože, nakon čega ide krov. Ergo, ova treća je očigledno zatvorena tim istim krovom. Nemoj se ljutiti, ali koje zaključke da izvedem iz ovih tvojih izjava.
    Neron53
  • Neron53
    2.7k

Na renderu koji je postavljen prije stranicu, dvije, se ta etaza iznad krova ne vidi. Ili je ti vidis?
  • scooniepenn
    7k
    Kako bi se vidjela kad ju očito krov zatvara. Ili misliš da su trebali staviti neku vidljivu oznaku tijekom gradnje da ne zbunjuju navijače Dinama. Dakle, čak da ne znaš nikakve detalje imaš dvije opcije. Prva, da ju zatvara krov i druga prema kojoj Strabag radi na svoju ruku mimo projekta. Koja misliš da je realnija.
  • Neron53
    2.7k

Ne, ali mislim da probijanje (vec sad) rokova za skoro trecinu mi nista nije manje idiotski od toga.
    Sve 5 ako je je to drugima prihvatljivo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet