• Jos-Optimus
    11.9k
    Olivari u Mundocastu, ako se ne varam, slušao sam danas i zaboravio tko je pričao
  • mlinchica
    6.8k
    ovo:

“Slaven Bilić otkrio je sinoć da Vedran Ćorluka neće biti u njegovom stožeru.
    - Ćorluku vidim kao budućeg trenera Dinama. Ako se misili time baviti, vrijeme je da se osamostali. Vedrane, uzmi kormilo i upravljaj brodom, nemoj više biti mali od palube - rekao je Olivari…”

Nisam slušala nego sam našla na SN sažetak https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/sp2026/mundocast-vidim-ga-kao-buduceg-trenera-dinama-nece-ostati-uz-bilica-vrijeme-je-da-vise-ne-bude-mali-od-palube-15728032
  • Jos-Optimus
    11.9k
    da, to je to, imas na youtoube gdje kaze i to da ima informacije kako je razočaran da nije bio u krugu kandidata
  • Wallace99
    37
    Nije mi Čarli za trenera, on samo puno zuji, nek se drži Dalića i peca pare po pustinji i zemljama Trećeg svijeta. On je svoje rekel prekidima i onom trotjednom avanturom u Moskvi. Sumnjam da će ikad dorast Dinamu.
  • mlinchica
    6.8k
    ma ne treba iz novinarskih čavrljanja izvlačit neke velike zaključke.
    Tko zna kaj su mu (Čarliju) Dala ili Kustić usput napričali ili obećali, uz tapšanje po ramenu, pa onda sve zaboravili.
    Normalno da je onda razočaran.
    Dala ih je sve skupljao oko sebe s pričom da oni moraju dobiti šansu biti u krugu repke.
    Čarli se i školovao usput pa je vjerojatno imao veća očekivanja.
  • Zagi
    18.3k
    Za biti jako dobar u bilo čemu , moraš gorit od želje. Bez toga ništa.
    A ak goriš od želje da ostvariš neke svoje ideje, nisi 3 godine pomoćnik Daliću.
    Potpuni gubitak vremena.

Ništa od Čorluke.
  • miro
    9.3k
    Drag mi je Čarli, ali evo jedna mala usporedba s Mikijem Badeljom. Jel netko čuo za njega po pitanju trenerskog posla do prije par dana kad je bio intervju za juniore? Čovjek je u Dinamu već dugo, šuti i radi, a nije to ni blizu fensi mjesto kao biti desna druka Dalića, ali evo tiha voda brege dere
  • Jos-Optimus
    11.9k
    pa ok, ali nije novinarsko čavrljanje da je odbio biti pomocni trener u Dinamu jer je očekivao biti glavni. Da su to naklapanja, onda bi ih demantirao.
  • Zg123
    3.9k
    Ma dajte ljudi kakav Corluka kao trener, tko ga malo bolje poznaje zna da je lik oduvijek bio propuh u glavi. I sad je isto, i dalje je nezreli lik s musicama u glavi, zapravo me uopce cudilo da je on otisao u trenerske vode. Nek ga sad Dalic voda sa sobom pa nek mu slaze prekide u Arabiji
  • mlinchica
    6.8k
    Drag mi je Čarli, ali evo jedna mala usporedba s Mikijem Badeljom.miro

Ma to su miljama različiti karakteri. Jedino zajedničko je to kaj su bili nogometaši.
    Čarli je zatvarao birtije po Zgu dok je igrao u eng. :lol:

ali nije novinarsko čavrljanje da je odbio biti pomocni trener u Dinamu jer je očekivao biti glavni. Da su to naklapanja, onda bi ih demantirao.Jos-Optimus

Ne znam za dio oko Dinama. Osvrnula sam se na ovo kaj si napisao za repku.
  • Jos-Optimus
    11.9k
    gle, meni je samo krivo jer mi je on baš drag lik, ali krivo razmišlja ako se ne misli osamostaliti i dokazati, ne ide to baš na lijepe oči.
  • mlinchica
    6.8k
    Za biti jako dobar u bilo čemu , moraš gorit od želje. Bez toga ništa.
    A ak goriš od želje da ostvariš neke svoje ideje, nisi 3 godine pomoćnik Daliću.
    Zagi

Oprosti Krami onda kaj želi biti glavni trener, a ne pomoćni.
    :grin:
  • Droljo
    29.9k
    Čovjek je u Dinamu već dugo, šuti i radi,miro

Jedini ispravan put
    Pratim te već dugo i nisi glupost napisao. Svaka čast
    Ko udba sam ili ozna
  • miro
    9.3k
    :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.