• Laugreano
    5.7k
    Kratki scout report
    [img]http://Screenshot-20260716-155431-com-twitter-android-Main-Activity.jpg
  • Pacho
    19.4k
    Dabac za par dana:

file-00000000933871f7b0bb5836d30300c7.png
  • Kujtim Shalla
    10.1k
    a Thomas Häßler legendarni njemački reprezentativac 1,66 rmpalija pravi:lol:
  • Common Sense
    1.5k
    Hoćemo li to opet morat angažirat legendu Sulimanovića?
  • mali M
    10.2k
    Aj mi ti pokaži jedan valjan argument pa ću se složiti s tobom, kad smo već kod bezveznog lupetanja.Mr Anderson

a brate mili imaš cijeli post (na koji si i odgovorio) gdje sam ti po linijama pobrojao igrače i koga imamo ili nemamo kao njihovu rotaciju.. to su baš argumenti, a ti piliš stalno o 40 igrača, financijskom propadanju i kaj ja znam čemu bez da je to itko spominjao.. sve ok.. ne moramo nastaviti ak ti se neda argumentirano raspravljati, ali nemoj glumiti da neznaš na kaj sam ti referiral...
  • Mr Anderson
    20.6k
    Sve to kaj si napisao meni nisu valjani argumenti, nego ono trla baba lan da joj prođe dan, nekakva tvoja promišljanja koja su meni površna, isto kak si ti i moj odgovor okarakterizirao.
  • Thor
    3.1k
    Trebalo bi nazvat Miuru da dodje sa Nakamurom i da se napravi video o predstavljanju tak da ga Miura predstavi da preda dres ili tak nekak i odu na rucak a za rucak štrukle. :cool:
  • Nolifer
    15.5k
    .
    Editiro post na vrijeme, prebacio u šank, pa može ovaj, delete.
  • Orc123
    16.1k
    sad imamo Tabinasa :razz:
  • Jurki
    26.8k
    Zvonarek sluzbeno u Estreli.

Jedan manje o kojem ce se kenjati po novinama.
    Ipak, ocekujem nekoliko clanaka o nesposobnosti Bobana i sportskog sektora Dinama, kak smo dozvolili da nam nakon Jagusica jos jedan takav velebni talent i u21 reprezentativac promakne.
    Uz hrpu tulavaca koji komentiraju kako se to Tatti nebi dogodilo koji bi poput supermana odletio do Munchena i zavrnuo švabama ruku i sa Zvonarekom dosao u Zagreb.

Ajde piskarala, pa ne moramo valjda mi raditi vas posao.
  • ElDorado
    12.4k
    Ak dovodimo ovog japanca ocito se planira kombinirat neke sustave. Nije mi bas bistro kaj on zapravo igra.
  • Jurahrz
    19
    Zvonarek nikad nije htio u Dinamo (ili HNL općenito) iako je dosta puta bilo zanimanja za njega. Lik jednostavno misli da je igranje u HNLu ispod njega i rađe će igrat u 4. ligi Austrije nego se vratiti igrat u Hrvatsku. Totalno pogubljen dečko.
  • blue heart 72
    3.6k
    Po mojem smo sudu, s obzirom da Prevljak ulazi u posljednju godinu u Istri, za njega ipak previše iskeširali (naravno ako se radi o ovim ciframa koje se spominju po medijima)
    Pošto izgleda nismo raskrstili sa Miškom, ja bi ponudio Rijeki za Puljića nekih 300 tisuća za jednogodišnju posudbu, uz pokrivanje njegove plaće, te opciju otkupa.
    Prilično sam uvjeren da bi Miško pristao bez velikog razmišljanja, pošto je i njemu potrebna lova
  • Droljo
    29.8k
    Nije mi bas bistro kaj on zapravo igra.ElDorado

Zato ga i uzimamo. Ak mi nismo na čisto zamisli ekipe u pretkolima koje nas skauteraju...
    Ko zmija noge
  • Keyser Soze
    20k
    Zašto bi Mišković dao igrača kojeg je tek doveo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.