• sport
    6.2k
    Japanac je zapravo golman koji je brz :rofl:
  • badjibadara
    10.8k
    Dinamo želi imati spremnog napadača nakon toga, a teška ozljeda Brazilca Juniora Brumada (27), koji je u siječnju trebao doći bez odštete iz danskog Midtjyllanda, nema veze s tim planom. Brumado je potpisao predugovor s Dinamom, međutim morat će proći liječnički pregled da bi do tog transfera došlo.

Zasad se kao najvjerojatnije opcije Dinama spominju dva igrača - Smail Prevljak (31) iz Istre i Sota Nakamura (23) iz Sanfrecce Hiroshime. Međutim, prema našim informacijama, oba ta transfera nisu blizu dogovora.

index
  • blue heart 72
    3.8k
    došao mu je gratis, dobio bi najmanje 300 tisuća i za godinu dana ga ili ima natrag ili bi dobio još love od nas. Osim toga bi pokazao da mu je stalo do normalnih odnosa sa nama, a ne da bude svaki puta točno onako kako si je on zamislio i to uvijek debelo u njihovu korist
  • Dinaminjo
    2.5k
    Zasto bi dovodili Puljica koji je zabijao u hnlu, Poljskoj i Madarskoj umjesto Prevljaka koji je zabijao u Belgiji i Austriji i ofc NHLu
  • blue heart 72
    3.8k
    Prevljak = 800'000 odštete, plus oko pola milijuna godišnje
    Puljić =300'000, plus oko 150-200 tisuća plaće

Kvalitetom tu negdje, financijski velika razlika
  • Tranzicijski Napad
    1.6k
    Jesu njih dvojca isti profil igrača?
  • Pacho
    21.2k

Znaci i u hokeju je dobar?
  • blue heart 72
    3.8k
    Po onome koliko sam ih gledao nisu skroz isti, ali nije ni neka ogromna razlika. Čak mi se Puljić čini i brži i spremniji od Prevljaka.
  • mali M
    10.7k
    Sve to kaj si napisao meni nisu valjani argumenti — Mr Anderson

Al Anderson meni je to okej da to tebi nisu valjani argumenti, samo sam ti skrenuo pozornost da nisi odgovorio na te argumente (da nismo poduplani) nego si počeo o navijanju za PSG (što nema veze s temom), 40 igrača (što nitko nije ni tražio) i nekakvoj financijskoj propasti što nije ni blizu istine. al ajde ajmo završiti jer vidim da nebuš ti odustao od spinanja, a nit vodio argumentiranu raspravu pa te pozdravljam...
  • Jos-Optimus
    13.6k
    Iskustveno govoreći - Dinamo i Boban sigurno imaju plan, a novinari nemaju pojma kakav je
  • badjibadara
    10.8k
    Postoji razlog zašto jednog traži Rijeka, a drugog Dinamo.

No da je Prevljak preskup (ako su točne cifre koje se spominju), 100% stoji.
  • blue heart 72
    3.8k
    e vidiš, ja sam prilično uvjeren da je Puljić sada još član Vukovara, da bi mi uzeli njega a ne Prevljaka.
    Nama sada zbog situacije sa Bakrarom "malo gori pod nogama" jer moramo dovesti zamjensku špicu, dok je pred dva mjeseca bila drugačija situacija
  • Ludovic IX
    12.8k
    prevljak je dvije godine mlađi.. moguće da ti bude u krugu momčadi još dve tri sezone a puljić sa 33, možda samo još jednu
  • blue heart 72
    3.8k
    i dosta je sezona. Za godinu dana imamo vremena dovesti nekoga tko je bolji i od Puljića i od Prevljaka. Prevljak će nas za dvije godine koštati skoro 2 milijuna, dok bi Puljić koštao oko pola milijuna.
    Po meni, kažem po meni, je lova koju dajemo za Prevljaka prevelika u odnosu na ono što dobijamo, a to je u rotacijska špica.
  • Ludovic IX
    12.8k
    A ti si 100% siguran da je njemu draže sjedit na klupi dinama neg igrwt u prvih 11 rijeke. A placa ista. Nema on jos previše nogometw u nogama da mu se sjedi na klupi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.