• CastAway1986
    5.9k
    Prevljak će u Dinamo odmah, što nas upućuje na opciju mogućeg odlaska Belje!
    Znači sere mi se od ovakvih novinarskih idiotarija
  • NORTE
    25.7k
    Prevljak će u Dinamo odmah, što nas upućuje na opciju mogućeg odlaska Belje!
    Znači sere mi se od ovakvih novinarskih idiotarija
    CastAway1986

Tko je bolesnik?
  • vjeko1701
    26.6k
    Prevljak bi itekako bio poraz kao igrač KOJEG SMO DOVELI da bude u kadru za LP. Mislim, ako nam je vrhunac dovođenja zamjene u napadu Smail Prevljak, ne znam šta da kažem.Paggini

A di sam napisao DA BI GA DOVELI da bude u kadru za LP. Samo da bi bio ozbiljnije rješenje kao zamjena za Belju u svim natjecanjima uključujući i LP.

Mi nećemo dovoditi napadača za LP, to nam je Beljo. Prevljaka sam predložio kao igrača kakav je nekad bio Budimir. Iskusna špica koja može uskočiti ako zatreba i profilno je dosta sličan Belji.
  • Mathiasovi Chageri
    8.7k
    Od insajderskih informacija da će goriti nebo i zemlja ako prođemo Thun, da nas čekaju bombetine od transfera do insajderskih Smaila Prevljaka u dva tjedna. Jedina bomba tu je moja kad se raznesem od muke.
  • mali M
    10.2k
    Topić treba puno žganaca pojesti da bude sjena tog Kuleta, trenutno ne vidim potencijal da postane.badjibadara

tako je, to sam i napisao: MOŽDA će postati (buduće vrijeme)...

počela je šizofrenija na temi, nadao sam se da budemo ove godine pošteđeni toga. Daj, daj, samo kupuj, skupljaj pokemone, nek se nađe na lageru 35 igrača, po 3 za svaku poziciju, da ne zafali.Mr Anderson

Anderson oprosti al mi nemamo 35 igrača, imamo nekih 23. nemojte mi u momčad brojati Šuntu, Zebića, Mikića i slično jer oni startaju u B ekipi i pune roster ako zatreba. Ili računati Danija kojeg neznamo kad će moć.
    Mi nismo čak ni poduplani na pozicijama. Prvog golmana nemamo, drugi Fila, ok. Obrana mi je jedina ok poduplana s time da ako ode Sergi, zamjena nam je Torrente koji mi nije baš neki oslonac.
    Bekovi poduplani s lijeva ok, s desna.. ja ne znam da mi zbilja ozbiljno pričamo o Tabinasu kao rotaciji..
    Veza spala knjiga na 5 slova od kojih su dva leteća koji krpaju (Vida i Kač). Za Mišića poduplani nismo sigurno. Krila, zapravo samo Oršić i Lisica.. Topić koji mi je ni of ni on, i Arber koji bi otišao al ga nitko neće. Dani, ponavljam, na čekanju ako.. Krila smo kakti poduplani al se molimo da nam se prve opcije ne ozljede.
    I na kraju napad, samo Beljo.. Molimo se zdravlju, formi, glavi da je posložena i "netreba nam nitko, Topić će krpati"..

Tako da @Mr Anderson ne, nismo ni blizu poduplani po pozicijama i to bar sa kvalitetnom opcijom, ne istom klasom koja je u prvoj momčadi.. preživjet ćemo vjerojatno HNL ali ovako ćemo gledati opet iživljavanje Celte, Lillea, Betisa, GENK-a, Midtjyllanda.. pa ćemo se čuditi...
  • Paggini
    91.2k
    Mi nećemo dovoditi napadača za LP, to nam je Beljo.vjeko1701

Ne, ne mislim na to da će prevljak biti prva opcija za LP, niti sam to rekao, pričam ako su nam ambicije da igramo u LP, što i jesu, dovođenje Prevljaka kao zamjene mi je komično osobno. Brumado već da, to je kalibar kojeg trebamo ciljati, ali Prevljak? U LP?
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    16.7og je danas. Rok traje jos 2 mjeseca.
  • badjibadara
    10.1k
    Ako je istina onda se reagiralo jer je stigla vijest o ozljedi Brumada.Mr Anderson

Da u klubu razmišljaju o Topiću kao novom Kuletu, Brumado nebi bio bitan. Ionako nikada nije bio u kadru Dinama, a ovisno o predugovoru i zdravstvenom stanju, možda nikada neće ni biti.

Da je Topić taj istrpili bi ga ovu polusezonu, nebi ciljali Smaila.
  • Droljo
    29.9k
    ali Prevljak? U LP?Paggini

Zašto misliš da ne? Lik je napadač. Zna zabit. Naravno, nemre orat teren 90 minuta ali čovjek zabija iz svih pozicija a zna i podvalit. Ok, ne znamo jel bi kod nas poludio ili se ugasio ali ako nije neki trošak zašto ne.
  • NORTE
    25.7k
    dovođenje Prevljaka kao zamjene mi je komično osobno. Brumado već da, to je kalibar kojeg trebamo ciljati, ali Prevljak? U LP?Paggini

Meni je recimo solidna opcija, puno bolja od nikoga što smo imali dosad (Bakrar krilo).
  • Niko1986
    7.8k
    Znači prvo bude shizofrenija što ako se Brumado ozlijedio nemamo adekvatnu zamjenu za napadača, onda je drama što dovodimo zamjenu.
  • Kujtim Shalla
    10.2k
    Ako j istina za Prevljaka ,svaka čast klubu. Djeluje odlično i timing perfektan. Ako sve bude riješeno imamo do ponoći ga za prijaviti. Ako ne imamo igrača odmah kad ode Bakrar i još u debelom plusu. Što kaž brat @Droljošpica je špica . Sad imamo dva top napadača . Totalni upgrade
  • Jurki
    26.8k
    upravo to. Kad smo imali sredinom srpnja kompletiranu momcad?
    Ok, lani.. al kad je bilo jasno tko mora otici i tko je otisao tj bil proglasen tehnoloskim viskom.
    Sad je puno kompleksnija situacija jer nemas zacrtanih otpisanih.
    Nije se ocekival odlazak Bakrara da se programirala njegova zamjena u vidu Xy igraca.
    Livakovica se čeka, čeka se rasplet situacije s Dominguezom, češlja se trziste i probalo s onim Perecom da bu zamjena Misicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.