• Blueshadow86
    5.8k
    Ma govorim za njegovu profesionalnu karijeru. Tako se nedavno zazivalo i Pjacu na špici pa se brzo ustanovilo da nam nije dovoljno dobar čak ni na njegovoj prirodnoj poziciji - krilu. Tj. govorilo se da je preplaćen s obzirom šta pruža.
    Ne trebamo izmišljati ljudima pozicije, pogotovo ne Oršiću koji je napunio 33 godine.
  • Noel
    25.4k
    Ide Prevljak, kaj se tresete.. — Noel

Lijepo sam napisao jučer, insajderi u rupe.
  • Mr Anderson
    22.5k
    Hahaha, kaj su pročitali na forumu da se spominje Prevljak pa odmah izbacili vijest?
  • Nogo
    13k

Nebi me čudilo haha.
  • badjibadara
    10.8k
    Je li ikada on to igrao u svojoj profesionalnoj karijeri? — Blueshadow86

Prva ili druga utakmica u Southamptonu, trener ga je gurnuo u špicu da se bori sa mesarima u obrani. Išle su duge lopte na njega, preskakanje igre, otočki, baš loše je to izgledalo, ne njegovom krivnjom.

Ja vidim. — Mr Anderson

Lijepo bi bilo, ali velim, ne vidim taj kapacitet na krilu, a pogotovo ne u špici.
    Ako je istina ovo za Smaila, ne vidi ni ekipa u klubu.
  • Droljo
    32.2k

Ma sve 5 stari. Ja mislim da je priča više bila za nedajbože pa bolje da orša odigra nego da damo ugovor i platimo odštetu za nekoga zbog par promila šansi da će nam trebati. Ak se desi izabrat od juniora, kadeta najspremnijeg i na devetku. To bi značilo da svejedno imamo brutalnu havariju jebiga. Onda nam i nije tak bitno...
  • rakurs
    3.4k
    Sve ok, ali ovo što Matteoni piše o milijun eura mi djeluje nerealno. Siguran sam da je cifra puno manja.
  • Orc123
    17.4k
    Ma nema sanse da ga platimo 1mil eura...max mozda pola milje ...
  • CastAway1986
    6.7k
    Mozda ruzno zvuci ali ako je ozbiljna ozljeda i treba cekati da dugo uđe u formu i tko zna kakav ce se vratiti mozda nije loše ni odustati od Brumada.Ionako je tek zadnju sezonu imao neke brojke..
    Prevljak je ok kao kratkoročna zamjena
  • Paggini
    99.5k
    Milju eura nema šansone za Prevljaka, bar se nadam
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    Odlican transfer Prevljaka, jos prosle sezone sam spominja da ga trebamo dovest. Moze bit novi gavranovic (Naravno jedan je gavra i tesko ta razina, ali bar blizu)
  • Blueshadow86
    5.8k
    Novinari kampiraju na Zoni. Preko noći su ostavili ručnik ovdje ne bi li iduće jutro zauzeli poziciju i pokupili najsvježije vijesti pa da mogu piskarati kao sada za Prevljaka :smile: Klasika.
  • Mr Anderson
    22.5k
    Ako je istina ovo za Smaila, ne vidi ni ekipa u klubu. — badjibadara

Ako je istina onda se reagiralo jer je stigla vijest o ozljedi Brumada.
  • Droljo
    32.2k
    Nama ako bude trebao prevljak, topić i sl. za duži period mi smo nigdje. Moramo prihvatiti činjenicu da dva belje ne možemo imati (a i to nam ne garantira da budu zdravi oba) i da ostanemo na prevljaku (karikiram) smo opet nigdje...
  • rakurs
    3.4k
    Mislim da je ovaj članak Matteonija i poruka od Istre da ga ne budu sam tak pustili. Moguće da nas čeka trakavica i oko toga, ako je tak, onda bolje odmah odustat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.