• DiddyGuela
    6.2k

Jel to usput priprema za sutra? :sweat:
  • Thor
    3.1k
    da da :rofl:
  • Kujtim Shalla
    10.2k
    Pozdrav braćo. Imam jednu molbu, jedan naš navijač kojem je otac teško bolestan me pitao da li poznajem bilo koga iz Dinama. Nekoga ko bi mogao poslati njegovom ocu ,najvećem navijači Dinama poruku neku,evt video. Ako ima neko iz kluba da ima tu mogućnost napraviti dobro djelo. Ja ga ne poznajem osobno ali mi se obratio
    Evo poruke

Otac mi boluje od najagresivnije vrste Leukemije, a voli Dinamo možda vise od svih nas zajedno Haha, želim da mu ispunim želju da se bar neki igrači Dinama njemu obrate sa porukom “ Dragi Joso želim ti što brži oporavak, šaljem ti puno snage, i drži se, svi
    smo uz tebe”..
    Ako može neko javite se , proslijediti ću njegove ig podatke ili mail
    Hvala unaprijed
  • Bryan
    120
    Hrpa poteza koje je povukao Boban(i tim oko njega) mi se sviđa, vesele me, podržavam.
    Ono kaj mi se ne sviđa je to da baš moramo igrat 4-3-3 bez obzira na sve,a to podrazumijeva krilne napadače.
    Kaj ak nisu u formi ili dostupni ili rezultat nije dobar?
    Jel smijemo odigrat recimo na 4-4-2 u rombu? Loviš rezultat ,dva špica, bekovi visoko, Stojke na polušpici, Zajc i Kača ili Vidović na 8-icama.
    Jer ta naša krila u ovom trenutku su Oršić, za kojeg tek trebamo vidjet gdje je u odnosu na Oršića kojeg se sjećamo, Hoxha za kojeg se stalno provlači da je na odlasku i ako dođe, taj mladi francuz iz PSG-a na jednoj strani.
    Desno je Lisica koji opet vuče ozljedu,Dani koji će trebat neko vrijeme i Topić koji je to kao zamjena za krilo i naoad.
  • Denle
    460
    Imamo 5 krilnih igraca trenutno u momcadi. To ti je dgovor na pitanje "zasto moramo igrat 4-3-3".

Izmisljanje nekih rombova s 4-4-2 formacijom ostavi Bosni i Hercegovini, jer nitko normalan to ne bi pokusao uigravati, ili uopce igrati.

Nas najjaci adut je sredina, a formacijom 4-4-2 unistavas svaku prevlast u sredini, i svaka momcad koja bi u tom slucaju igrala u formaciji s trojicom u sredini protiv nas bi nas pregazila kroz sredinu.

Nema potrebe izmisljati druge formacije.
  • Bryan
    120

Kak bi izgubili sredinu ako bi imali 4 vezna u rombu? Npr Mišić Zajc Stojković Vidović.
    Mogli bi bit izloženiji po krilu ali ne bi gubili sredinu. Ili 4-1-3-2,Mišić iza ove trojice. A da ne spomijem koliko bi napad bio jači da netko uz Belju siluje stopere.
  • Denle
    460
    Kak bi izgubili sredinu ako bi imali 4 vezna u rombu?Bryan

Zato sto 99% napadackih momcadi u Europi igra s trojicom u veznoj liniji, a naprijed s krilima. U fazi obrane ti je to 5 igraca u sredini. (i Hrvatska to igra)

U formaciji 4-4-2 s rombom protiv formacije npr. 4-3-3 gubis dvojicu igraca u sredini, jer u fazi obrane moraju pokrivati krila i time se nepotrebno trositi, jer ni Stojkovic ni Vidovic ne mogu trcati 15 km po utakmici, da uspiju sve pokriti.

Samim time ostajes samo s dvojicom igraca u sredini.

Nije slucajnost da danas ama bas nitko ne igra 4-4-2. Ovo sto si ti napisao je wishful thinking. Uredu je mastati, ali treba ostati realan
  • Droljo
    29.9k

Jel ti se tko javio?
  • Georg Koch
    8k
    Ne znam jel dobra tema admini neka prebace ako nije.
    Ukratko, imamo turnir u subotu u Čitluku, zavrsnica, te smo uspjeli organizirati revijalni dio oko 21h, polufinale izmedju:
    Veterani Dinama BiH VS Veterani Hajduka BiH
    Veterani Širokog VS Veterani Zrinjskog.
    Za nase Plave tu ce biti Vlado Vasilj, Ivan Krstanović, Spomenko Bošnjak, Enes Mešanović, Vukašin Petranović i drugi...
    Od ostalih imena: Igor Musa, Marko Bencun, Ivan Prskalo, Bulend Biscevic, Predrag Simic, Wagner, Mirko Hrgovic, Maka Ivankovic, Kreso Kordic, Toni Sunjic....i drugi.
    Umjetna trava, mali golovi...i jos mnogo toga.
    Ako koga zanima nek se javi posaljem mu detalje oko ostalog sadrzaja.
  • Denle
    460
    Imas li mozda informaciju tko ce sve igrati za veterane Sirokog?
  • Droljo
    29.9k
    Za nase Plave tu ce biti Vlado Vasilj, Ivan Krstanović, Spomenko Bošnjak, Enes Mešanović, Vukašin Petranović i drugi...Georg Koch

Hoće doći sulejman krpić, husejinović, amer bekić i ekipa?
  • Kujtim Shalla
    10.2k
    misliš za brata kojem je otac bolestan. Pitao sam @Papastrumfpa će vidjeti poruku u inbox u nadam se
  • Georg Koch
    8k
    ono sto ti sigurno mogu potvrditi je da da Husejinovic, nazalost ove godine nece zbog privatnih stvari. Ovo ostalo jos vidimo.

@Denle Wagner, Hrgovic, Ivankovic, Coric, Pinjuh i ekipa...

Ako koga sta posebno zanima slobodno nek pise u inbox, ali biti ce ako Bog da jedna vrhunska prica.
    I ako trebao neki stol na ime "Zona Dinamo" pisite takodjer da rjesimo :cool:
  • Denle
    460
    Hoce li Mirko Babic?
  • Kujtim Shalla
    10.2k
    Samo da se zahvalim svima koji su se javili u inbox da se pomogne našem navijaču koji pati od opake bolesti i kojemu je sin želio ispuniti želju i iznenaditi oca sa nekom porukom podrške od nekog igrača Dinama . Uključili smo se i zahvaljujući jednom od nas ,bratu koji je sredio poruku od Oršića našeg obradovali smo brata. Dinamo je obitelj i tu smo jedni za druge i u dobru i u zlu. Hvala vam
    Nisi svjestan kako se obradovao majke mi…. Eto poruka od dečka :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.