• Ludovic IX
    12.1k
    a čemu.. ovo je samo privremeni dom kojeg će kasnije koristiti lokomotiva i rudeš ili tko još .. troškovi su smanjeni na najmanje moguće..
  • Hnlovac
    6.9k
    pa nema. Da ih ima, i mi bismo rekli da je Kranjca vidno razlicita

Pa ovakva je situacija u Hrv
    • Max - atletski frankenstajn
    • Poljud - polunatkriveni atletski frankenstajn
    • Rujevica - trecinu-natkriveni neatletski frankenstajn
    • Opus - jedini pravi stadion s 4 tribine do terena i 100%tnim krovom
    • Drosina - Opus sa vidno nizim tribinama, 80% nepokriven i s uzasnom situacijom ulaza/izlaza
    • Varazdin - polunatkriven stadion s 2 velike i 1 gostujućom tribinom
    • Vinkulja - slično kao Vz samo atletskije i zastarjelije
    • Gorica- nemam komentara za razinu frankenstajna i ruznoce/nefunkcionalnosti
    • Koprivnica - livada s 1 tribinom

I onda dođe Kranjča s 4 tribine do terena i 100% natkrivenosti. Onda nije ni čudo što je mnogima na prvu slična
  • Jurki
    26.7k
    Gorica- nemam komentara za razinu frankenstajna i ruznoce/nefunkcionalnosti
    Koprivnica - livada s 1 tribinom
    Hnlovac

Hahahahah oplakah :rofl:
    Al sve tocno napisano.
  • Hnlovac
    6.9k
    a mislim, Gorica je jedini stadion ovdje gdje je bolji pogled s ruba tribine nego iz loža. Fascinantno

images-2026-07-15T131534-177.jpg
    Ovdje se paralelno moze igrat tekma HNL i malonogometni turnir valjda
  • Papastrumf
    23.5k
    Onaj Mislav Salitrezic koji je rekao, citiramDenle

Sjedio sam s čovjekom nekoliko puta tako da vrlo dobro znam o čemu pričam.

Pokusavam ti objasniti da su stadioni vise razliciti neko slicni, sto ocito i glavni projektant cijelog stadiona misli. Ne znam sto je tu toliko tesko za shvatitiDenle

Ne, ti si napisao ovo:

Osim istog projektanta, Opus Arena i Kranjceviceva su na dosta malom broju stvari slicni.Denle

Ne mogu biti na dosta malom broju stvari slični kada im je zapadna tribina izrazito slična, samo na Kranjči umanjenih dimenzija u odnosu na Pampas.

Nigdje nisam niti tvrdio da je cijeli stadion copy paste Pampasa, ali itekako ima sličnosti.
  • criticus
    8.6k
    to mi je vise bizarnije i apsurdnije po kojim "parametrima" se vi voditeDenle

Ocito je da se ozbiljna rasprava o ovoj temi ovdje ne moze drzatDenle

Ovo je forum navijača Dinama, a ne udruga arhitekata. Možeš pisati normalno. Inače ne reagiram već ignoriram upise koji su konfliktni, ali možeš malo spustit snobovski ton i sve normalno pisati i argumentirati. Na ovom forumu se već dugo mogu voditi ozbiljne rasprave na jako puno tema i argumentirano diskutirati. Kao i na svakom forumu ima ljudi koji su stručniji oko nekih tema i totalnih laika. Glasnijih i povučenijih. Ali ZD je forum di se uglavnom poštuje kolege forumaše.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.