• crophantom
    5.6k
    nagledao sam se sad britanaca po Makarskoj, neznaš jesu ružniji il iritantniji, a muško od ženskog teško razaznaš.

A Argentinke sve takve da mi je ponekad žao što nema juge više pa da i ja moram tamo pobjeći.
  • jp23
    4.3k
    Svaka čast vama koji stvarno simpatizirate i navijate za ovakve ciganske Argentince. Meni bi to bilo odvratno, jednako kao da moram navijati za Hajduk. Isti ciganski mentalitet na terenu i van terena. Ne znam kako imate želudac za to
  • über alles
    2.9k

Moram na kratko stat u obranu Pakistanki,kad sam bio u Newcastleu ove koje nisu zamotane su bile topine.
  • don
    20.5k
    malo je reć besmislen komentar

Zona je čudo. U Dinamu je sve uređeno pa se svađamo oko Argentine i EngleskeJos-Optimus

neka, nije loše ovakvo stanje. Nema svađa ali ratna zona je tu :cool:
  • Jos-Optimus
    11.9k
    Zona je čudo. U Dinamu je sve uređeno pa se svađamo oko Argentine i Engleske
  • Hnlovac
    6.9k
    kao da je teško bit top pored Engleza i Engleskinja. Užasan fenotip
  • Paggini
    91.1k
    Svaka čast vama koji stvarno simpatizirate i navijate za ovakve ciganske Argentince. Meni bi to bilo odvratno, jednako kao da moram navijati za Hajduk. Isti ciganski mentalitet na terenu i van terena. Ne znam kako imate želudac za tojp23

Pa jebemu mater, jel vi navijate protiv hajduka jer su ciganski mentalitet i "grubijani" ili navijate protiv jer su jebeni jugokomunistički kriminalni abortus koji mrzi Dinamo?

Je, eto isti su Argentina i Hajduk.

"Nijedan Argentinac me nije nazvao kriminalnom organizacijom!!!!" - Muhamad Ali
  • Blueshadow86
    5.3k
    Zona je čudo. U Dinamu je sve uređeno pa se svađamo oko Argentine i EngleskeJos-Optimus

Pa svađaju se kreteni koji i ovu temu zaseru sa svojim političkim sranjima.
  • Peškaman
    9.4k
    Fascinantno koliko su ljudi naloženi braneći stavove zašto navijati za jedne i druge.
    Polufinale SPa je,normalno da će biti na granici sukoba,pičkaranja i huškanja.
  • Noel
    22.3k
    Meni tak svejedno ko prolazi, samo mi idu na onu stvar navodno odrasli likovi koji se trpaju u rovove ronaldo/messi ko kakvi šmrkljivci. Pa bi volio shodno tome da vidimo suze Lionela kad smo vidjeli i od Cristiana.

Kaj se tiče rova argentinke - engleskinje, uvijek latino.
  • jp23
    4.3k
    Navijam za Dinamo. Jebe mi se kakvi su nam rivali, da se mene pita, ne bih dva puta trepnuo da se sutra ugase i obrišu iz postojanja.
  • don
    20.5k
    mater, jel vi navijate protiv hajduka jer su ciganski mentalitet i "grubijani" ili navijate protiv jer su jebeni jugokomunistički kriminalni abortus koji mrzi Dinamo?Paggini

zašto ne može biti oboje? 1. derbi na poljudu, 1. navijanje Torcide spaja ovo dvoje šta si napisa.
  • DrRatoljub
    1.1k

Čekam to jos od gola Merina protiv Portugala. Da su Argentinci imali jednog krstenog protivnika prije polufinala mozda bi vec bio mir.
  • Glacies
    6
    Reko bi da sudac radi oke posao s obzirom na okolnosti. Pustio je par cvrscih faulova na pocetku, dao zuti za dva faula koja i jesu za zuti.

Ne ostaju ni Englezi duzni u duelima.
  • prefontaine
    9.9k

Baš mi unutar svoje grupe raspravljamo za koga tko navija / tko je manje mrzak itd...
    Screenshot-20260715-220323-Whats-App.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.