• Pacho
    19.4k

Svasta. To su klasici. Kao kad npr. netko dode u goste Boliviji na 4k metara nadmorske visine pa im pola ekipe izgleda kao da ce krepati.
  • Noel
    22.3k
    Dobro da malo smirimo strasti, ko god prođe u finale, Španjolska će se poigrat s njima.
  • don
    20.5k
    sigurno mi ih nisu udomili Simeone, Parades i slični (cili roster Argentine zajedno za stožerom)
  • Heisenberg1986
    539
    U argentini ima puno naših, u engleskoj nema ništa, dapače, krivi su što je manje naših u svijetu.
    Jasno je za kog se navija
  • Wallace99
    19
    Bojim se da neće. Pobjednik ove utakmice osvaja.
  • crophantom
    5.6k
    ista stvar, znam curu koja se sad vratila, njeni su morali iseliti 1946.
    Ima najbolji latino hrvatski naglasak na svijetu, osim kad pjeva, da kažemo old school pjesme, tad zvuči hrvatskije od mene.
    Danas imaju gledanje u nekom kafiću u ZG, nek se vesele.
  • Hnlovac
    6.9k
    ja takve strasti zadovoljim na HNL pašnjacima kad se petkom u 11. mjesecu sukobe drvosječe Gorice i Slaven Belupa
  • criticus
    8.6k
    Na maxsportu snimka Gorica hajduk 1:0
  • Paggini
    91.1k
    Vamos Gaučosi, vamos obitelj strica moga dide iz Tomislavgrada, hvala vam pomajko Argentino!!!!!
  • Navijač Dinama
    12.8k
    Argentina je ona klasična južnjačka priča, stočarska kao Napoli, njihov narkoman Maradona, raspali Marseille, Hajduk, Dalmacija, dalmatinci itd..brojni drugi.

Treba ih maljem u čelo krenit mlatit i kažnjavat, idioti zaostali, primitivni koji pod opaskom "temperament" iskaljuju sav svoj čobanluk, majmuniziranje i zaostalo ponašenje u rangu 19.stoljeća s kojim teroriziraju ostatak svijeta, svojih država i slično.

Nema ovo veze sa Messijem, Barcelonom, Ronaldom kurcem i palcem. Stoka(južnjaci) je stoka, bilo gdje se pojavi ili bilo gdje postoji.
  • KtcGoat
    6.8k
    Vamos hrvatsko-argentinske latine
  • Pacho
    19.4k

A i kad vidis na tribinama Argentinke, a nakon njih one narancaste krezube Shrekove supruge i Pakistanke. Tezak odabir.
  • don
    20.5k
    Pravi Hrvati navijaju za Argentinu.Mr Anderson

kad se ide u ovakvu krajnost - ne možeš ne volit hajduk i volit Argentinu.
  • DrRatoljub
    1.1k
    Pravi Hrvati navijaju za Hrvatsku i protiv naših susjeda.
    Za ostalo ćemo lako
  • Paggini
    91.1k
    kad se ide u ovakvu krajnost - ne možeš ne volit hajduk i volit Argentinu.don

Brat ne navija ni za koga u nogometu, nego samo navija protiv, pa mu dobro dođe i Dinamo i Engleska :lol: :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.