• wolfgang14
    4.4k
    SVE kladionice na svijetu imaju KYCksapi

pa niko nije rekao da nemaju. Samo neke te odma traže da bi uopće otvorio račun a negdje možeš otvorit račun i uplatit novce bez da dokažeš da si punoljetan, ne kužim zašto si se ti sad točno naživcirao?

ali ti nisi dosao do ikakve razine da te te crypto klade traze dokumente jer si vrtio 30e, probaj izvrtit malo vise i uzet novce pa ces vidjet.ksapi

pa naravno da ćete tražit da, to sam i rekao. Ne želim da neko pomisli da ako nije potvrdio identitet a otvorio račun da će moć i novce izvuć bez da ga potvrdi... Naravno da ćete tražit kad tad jer je kolega gore spomenuo da ga nisu tražili verifikaciju, ja samo kažem da ako ga nisu tražili kod registracije da će ga tražit kod isplate, da dečko ne pomisli da će moć izvuć novce bez verifikacije

ja mislim da si skroz krivo shvatio moju poruku

Stari daj molim te ne pricaj gluposti.ksapi

ako sam ja tebe krivo shvatio, daj mi napiši molim te ali ne vidim da sam ja neke gluposti pisao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.