• Ludovic IX
    12.1k
    a čemu.. ovo je samo privremeni dom kojeg će kasnije koristiti lokomotiva i rudeš ili tko još .. troškovi su smanjeni na najmanje moguće..
  • Hnlovac
    6.9k
    pa nema. Da ih ima, i mi bismo rekli da je Kranjca vidno razlicita

Pa ovakva je situacija u Hrv
    • Max - atletski frankenstajn
    • Poljud - polunatkriveni atletski frankenstajn
    • Rujevica - trecinu-natkriveni neatletski frankenstajn
    • Opus - jedini pravi stadion s 4 tribine do terena i 100%tnim krovom
    • Drosina - Opus sa vidno nizim tribinama, 80% nepokriven i s uzasnom situacijom ulaza/izlaza
    • Varazdin - polunatkriven stadion s 2 velike i 1 gostujućom tribinom
    • Vinkulja - slično kao Vz samo atletskije i zastarjelije
    • Gorica- nemam komentara za razinu frankenstajna i ruznoce/nefunkcionalnosti
    • Koprivnica - livada s 1 tribinom

I onda dođe Kranjča s 4 tribine do terena i 100% natkrivenosti. Onda nije ni čudo što je mnogima na prvu slična
  • Jurki
    26.7k
    Gorica- nemam komentara za razinu frankenstajna i ruznoce/nefunkcionalnosti
    Koprivnica - livada s 1 tribinom
    Hnlovac

Hahahahah oplakah :rofl:
    Al sve tocno napisano.
  • Hnlovac
    6.9k
    a mislim, Gorica je jedini stadion ovdje gdje je bolji pogled s ruba tribine nego iz loža. Fascinantno

images-2026-07-15T131534-177.jpg
    Ovdje se paralelno moze igrat tekma HNL i malonogometni turnir valjda
  • Papastrumf
    23.5k
    Onaj Mislav Salitrezic koji je rekao, citiramDenle

Sjedio sam s čovjekom nekoliko puta tako da vrlo dobro znam o čemu pričam.

Pokusavam ti objasniti da su stadioni vise razliciti neko slicni, sto ocito i glavni projektant cijelog stadiona misli. Ne znam sto je tu toliko tesko za shvatitiDenle

Ne, ti si napisao ovo:

Osim istog projektanta, Opus Arena i Kranjceviceva su na dosta malom broju stvari slicni.Denle

Ne mogu biti na dosta malom broju stvari slični kada im je zapadna tribina izrazito slična, samo na Kranjči umanjenih dimenzija u odnosu na Pampas.

Nigdje nisam niti tvrdio da je cijeli stadion copy paste Pampasa, ali itekako ima sličnosti.
  • criticus
    8.6k
    to mi je vise bizarnije i apsurdnije po kojim "parametrima" se vi voditeDenle

Ocito je da se ozbiljna rasprava o ovoj temi ovdje ne moze drzatDenle

Ovo je forum navijača Dinama, a ne udruga arhitekata. Možeš pisati normalno. Inače ne reagiram već ignoriram upise koji su konfliktni, ali možeš malo spustit snobovski ton i sve normalno pisati i argumentirati. Na ovom forumu se već dugo mogu voditi ozbiljne rasprave na jako puno tema i argumentirano diskutirati. Kao i na svakom forumu ima ljudi koji su stručniji oko nekih tema i totalnih laika. Glasnijih i povučenijih. Ali ZD je forum di se uglavnom poštuje kolege forumaše.
  • Denle
    427
    Sjedio sam s čovjekom nekoliko puta tako da vrlo dobro znam o čemu pričam.Papastrumf

Imam i ja zdrave oci pa znam sto sam procitao u intervjuu s njim. Iz toga onda mogu samo zakljuciti da je covjek ili tebi lagao u oci, ili je lagao cijeloj hrvatskoj javnosti. Ja zakljucke temeljim na onom sto sam procitao, jer drugi izvor informacija nemam.

Ne mogu biti na dosta malom broju stvari slični kada im je zapadna tribina izrazito slična, samo na Kranjči umanjenih dimenzija u odnosu na Pampas.Papastrumf

Uvijek kad raspravljam o tehnikalijama se orijentiram na projektnu dokumentaciju, jer kad pricas o temi povezanoj s arhitekturom moras uzimati arhitektonske aspekte u obzir, pa stoga kako moze biti slicna ako na zapadnoj tribini kranjce fale sadrzaji s Opusa, klupske prostorije, nagib tribine je drukciji, Kranjca ima vise boxeva i "VIP/dZona" mjesta te ultimativno ima i veci kapacitet?

Prosjecni navijac nije student arhitekture, to je istina. Ali..

Nigdje nisam niti tvrdio da je cijeli stadion copy paste Pampasa, ali itekako ima sličnosti.Papastrumf

.. je fakin bio taj koji je rekao da je cijeli projekt copy-paste Opus Arene, sto sam oporgnuo.

Na tvoj komentar sa "snobovskim tonom" i "ZD je forum di se uglavnom poštuje kolege forumaše" se necu ni obazirati, s obzirom da se prema vec spomenutom fakinu dobar dio foruma odnosi kao prema lokalnom pijancu ili dvorskoj ludi.
  • criticus
    8.6k
    Na tvoj komentar sa "snobovskim tonom" i "ZD je forum di se uglavnom poštuje kolege forumaše" se necu ni obazirati,Denle

ali... upravo jesi.

imaš svoj đir i briga te. Primi il nemoj komentar kako želiš. Živio.
  • mali M
    10.2k
    mislim da bi Dinamo ja volim bila bolja jer mozes slican lightshow napraviti kao s Thunderstruck od AC/DCDenle

Zašto ne. Light show i onaj rif iz fade to black \m/
    Vrh
    Droljo

Ja sam mislio da smo nedavno zaključili da je light show za jazavce.. il sam samo to ja mislio.. :snicker:
    Nadam se zbilja da nikad nećemo imat taj retardirani NBA detalj
  • Hnlovac
    6.9k
    Zna se zašto Osijek to ima, zato sto na toliko stadion isključivo s navijačima be mogu napraviti show.

Niti preko navijanja, niti preko skakanja/pljeskanja, niti toliko preko koreografije

I zato su njima vatromet i prskalice bitni
  • Dinamosaur
    3.5k
    Sto se mene tice, moze i Geni Kameni jer ima dobar upbeat i "intro" potencijalDenle

Zašto ne. Light show i onaj rif iz fade to black \m/
    Vrh
    Droljo

Ovo nemojte trazit ni u zajebanciji, kao sto je kolega @Zagi rekao

Popevke sam slagal i rožice bral
    I svu svoju mladost, sam tebi ja dal ... !
    Zagi

Ne treba nam nikakav drugi uvod kad vec imamo svoju himnu koja je idealna za izlazak igrača na teren i ujedno naš identitet

• Denle
    427
    ma to je samo nekih 5 minuta prije izlaska igraca na teren. Ja to ne bih ni nazvao lightshowom
  • Denle
    427
    naravno, sam sam naveo da je Dinamo ja Volim jedina i prava opcija za to
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.