• Neron53
    2.7k
    Sad malo zumiram jug i recimo da ima podest od nekih metar i kusur. Pa racunam da Istok ima cca 2 metra. :)
  • mali M
    10.2k
    ma buraz premalo je da rak raka! nema šanse da stane.. jedino da je šank cijeli red iznad a vama spuštaju šlaufove sa pivom da cuclate! :rofl:
    (znam kakvu lavinu komentara sam potencionalno pokrenuo :rofl: )
  • NKDZ86
    8.7k
    kakav zadnji red, kad se pipa otvori, treba do wca doć
  • fakin
    5.5k
    Koliko ce biti redova na istoku i jugu?
  • mali M
    10.2k
    buraz do jučer si lijepio slike i rendere stadiona, zakaj nas dalje trolaš? fakat smo ludi kaj ti itko više išta odgovara. počevši od mene
  • fakin
    5.5k
    zanima me točno, oprosti ako u temi stadion na kranjči ne smijem pitati koliko će točno redova biti na kojoj tribini.
  • mokoxax468
    1.7k
    Problem je što tu informaciju možeš saznati kao bilo tko drugi - pronađeš projekt, otvoriš i vidiš. Nije to nešto skriveno.
  • Neron53
    2.7k
    Rekao bih da je na istoku 20 redova...
    A jug ako je isti kao sjever ima 14 redova.
    Mislim.ne znam, po fotkama od prije par stranica zakljucujem
  • Sajla
    21.9k
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/847421
    prema ovim nacrtima, od 15-20 redova sjedalica, ovisno o tribini.
  • Liks90
    5.1k
    jug je malo veći od sjevera…
  • prefontaine
    9.9k
    ali eto postoje neki forumasi koji ocito imaju bolje informacije o gradnji stadiona od onih kojima je to prioritetni interesfakin

Strašno su pesimistični i uvijek traže dlaku u jajetu.
  • Papastrumf
    23.5k

Jedino nesto malo po kapacitetu, nista drugo.
  • Liks90
    5.1k
    to mislim da…par sto mjesta…
  • StjepanZG
    22
    Zanima me kada ce biti realna prilika uzeti godisnju za nas koji nismo godisnjaci? Iduce sezone ce se vjerojatno dogoditi ista stvar kao i ove da istovremeno masu ljudi pokusa doci do ulaznica koje su ostale ali ne uspijeva.

Moze li se ocekivati da se prelaskom na Kranjcevicevu prati koliko ekipe koja ima godisnju dolazi na utakmice i da ekipi koja nema najmanje 80% dolazaka se ukine mogucnost produljenja godisnje i da se to mjesto oslobodi za nekog tko dolazi na utakmice a nije imao godisnju?

Jel se razmislja o prelasku na neki drugaciji sustav kupovine ulaznica jer ovo sad je bilo katastrofa kad je ostalo 200 ulaznica i nije bilo sanse za kupnju makar je stajalo da ima slobodnih mjesta ali su istovremeno masu ljudi klikali na ta mjesta.
  • Efes Pilsen
    16.4k
    Sve je vec raspravljeno, citaj, trazi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention