• GOAT
    8.7k
    Poštovani gostujući navijači na južnoj tribiniBBBaranja

Poštovani gostujući navijači Cemu taj hejt sa bakljama cele vreme?!

Bute srali za 20min nadoknade
  • Thor
    3.1k
    Najkraca objava kluba ikad...zavrsavamo s pripremnim utakmicama 0-0! I to je to
  • Nolifer
    15.4k

Već vidim kolegu u elementu:

"Absolutne sem šokeran ovim magorcima s juga. Koj nisu mogle manje te boklje skuriti. Vrag ih je"bi i njih i te boklje, nek si tak doma kureju, a ne tu..."
  • fakin
    5.5k
    prije utakmice s Thunom očekuje nas ždrijeb 3. pretkola.

ovo su mogući protivnici:
    Shamrock (Irska) ili Ararat (Armenija)
    KuPS (Finska) ili Sabar (Azerbajdžan)
    Hapoel Beer-Sheva (Izrael) - Vikingur (Island)
    Kauno (Litva) ili pobjednik Ki (Farski otoci) - Atert (Luksemburg)
    Lincoln (Gibraltar) ili Mjallby (Švedska)
    Levski (Bugarska) ili Univ. Cracovia (Rumunjska)

ždrijeb je u ponedjeljak.

ujutro će biti podijeljeni u 2 grupe tako da ćemo u ždrijebu imati 3 para protiv kojih možemo igrati.

Definitivno najlakši protivnici su u 4. paru. Ovi ostali ili su daleko ili su nezgodni poput šveđana ili pobjednika bugara i rumunja.
  • prefontaine
    9.8k
    Ovo su nam protivnici ako prođemo Thun?! Netko mora odgovarati za ovo, ovi protivnici definitivno srozavaju ugled Dinama.

Dajte nam normalne protivnike!
  • Sesvećanin
    562
    Na Kranjci bu vjerojatno kod svakog gola light show, vjerojatno i onaj dim, nesto slicno kao na opusufakin

Nedo Bog, ne do Bog. Je li ovo rečeno na članskom ili?

Te američke fore mi se gade da ne mogu opisat. Iskreno se nadam da se ni ne pomišlja u klubu uopće krenuti u ikakvom ovakvom nesportskom/show smjeru vezano uz utakmice na kranjči ili maksimiru. Imamo atmosferu koja proizlazi iz tribina, ne treba mi nikakav američki dim i epileptični napadaj od reflektora da me animira.
  • Tom Hanks
    5.5k
    Cracoviafakin

Craiova
  • austrijanac
    12k
    Dalo bi se rec da je svaki protivnik jednak ili slabiji pd Thuna.
  • fakin
    5.5k
    nije se o tome pričalo na članskom danu, to je samo moje mišljenje s obzirom na opus arenu, a ovo je projekt praktički copy/paste opus arene.

ali slažem se s tobom apsolutno.
  • Sibirski plavac
    9.6k

Prva i četvrta opcija najbolje rekao bih. Ne bih se bunio ni da nam dođe druga opcija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.