• vlatkomarkovic
    3.7k

A mislim šta bi trebao krenuti na nož, imali smo jednog takvog, inače vjv po znanju i karijeri najbolji trener kao takav koji je vodio reprezentaciju…. Pa je krenuo na nož, pa je doživio teški debakl…. Bilić je sasvim korektno odradio to, pristojno i odmjereno….
  • Thor
    3.4k
    bi prosil :ok:
  • Droljo
    30.5k
    Nema mjesta panici. Bilić je ozbiljna, inteligentna osoba sa puno iskustva. Našim dečkima ne treba ne znam sad kakav mag i stručljak. Uigrat ih, poraditi na prekidima (tu mislim i autima) da se zabije neki 'jeftin' gol tu i tamo te da se ne prima iz svakog kornera. Igrače na svoje pozicije i mrvicu pomladiti ekipu te ispoštivati hnl. Bude to sve pic pic.
  • skener
    9k
    Situacija oko Mišića?

- Imali smo i slučajeve u većim reprezentacijama kad su igrači debitirali u takvim godinama. Igra na poziciji na kojoj nemamo puno igrača, sviđa mi se. Ponavljam, jedini kriterij bit će kvaliteta
  • Thor
    3.4k
    kaze...Bilic ili
  • Fatos Beqiraj
    2.9k
    Bilic bio u dnevniku nove tv, objasnio situaciju nasi igraca
  • Thor
    3.4k
    Op op :victory:
  • Wallace99
    88
    Slušam Bilića, previše ziherašenja za moj ukus, a podržavam njegov izbor. Dalić je i uspio jer je išao na glavu, a Bilić previše razmišlja, boji se pogriješit. Zato nije nikad ništa osvojio iako naoko ima sve. I koja je to priča s Modrićem? Čovjek je u petom desetljeću života. Ajmo malo realnosti. Ti spominjani veterani iz obrane su 2006. imali oko 35, a ne bliže 45.
  • Mr Anderson
    21.3k
    Srna bio na dnevniku RTL-a, između standardnih floskula o eprezentaciji, Biliću i Daliću, na pitanje o Hajduku rekao da misli da se vrte 15 godina u krug. Kao dobri su na tablici dok Dinamo igra Europu, a na kraju završe 2. ili 3. I da mu se ne sviđa način vođenja kluba. Neće ni on više na more.
  • miro
    9.5k
    Ma ostane li Luka ostat ce sve isto, a repku treba dobro razdrmat. Nadam se da Bilić pili naopako
  • Jos-Optimus
    12.5k
    mislim da si pomiješao Dalića i Bilića
  • emilperska
    17.7k
    Slaven je uvijek davao intervjue "nema nikih problema".

Jedini put kad je baš izbačen iz takta je prije Španjolske 2012. kad su nas svi otpisali. Tu je i opsovao na presici nekog :lol:
    Inače on nije čovjek od nekih velikih izjava na televiziji.

Što se senatora tiče, on mi je lik koji može forsirat Modrića jos 3 godine, paralelno ubacit 3 juniora i istovremeno Mišića s 32 godine kao neformalnog debitanta napravit nezamjenjivim starterom.

Bit ce zanimljivo kako god..
  • ElDorado
    12.9k
    Mateoni bubnuo Lisicu za desno krilo
  • ElDorado
    12.9k
    Kaj se mene objektivno tice mislim da Modric, Budimir i Krama nemaju vise smisla. Ostavio bi jedino mozda Perisica, ali da li ce on izdrzati do EP?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.