• Kaiser
    371
    možeš komotno u asortiman prodaje dodati i uslugu predviđanja prvih 11 :lol:
  • Dino
    5.8k
    Kombinacija prvih XI, rezultat, strijelci i igrač utakmice je svršen koncept predictora ovog tipa. — Eduardo

Možemo još dodati broj gledatelja na utakmici i temperaturu zraka :lol:

Šalu na stranu, nove kategorije su dobre i zapravo sve puno više ovisi o sreći u odnosu na dosadašnje stanje.
  • bbzg
    257
    Jel se moze nekak kopirat pocetnih 11 od prethodne tekme, da se ne mora svaki put upisivat cijela postava nego samo mozes promijeniti par igraca?

I trenutno su Orsic i Lisica medju veznima, kaj ne bi oni trebali bit napadaci?

Sorry na gnjavazi
  • javolimtebejako
    6.4k
    bit ce zanimljivije ajde, prosle godine je Beljo bio cheatcode
  • BlueNinja
    776
    Jel se moze nekak kopirat pocetnih 11 od prethodne tekme, da se ne mora svaki put upisivat cijela postava nego samo mozes promijeniti par igraca? — bbzg

može, to postoji od početka. Ako imaš spremljenu neku predikciju od prije na biranju postave gore imaš kopiraj postavu
  • BlueNinja
    776
    dodaj MotM na temelju Sofascore rejtinga, uz napomenu ak postoje 2 s istom ocjenom uzima oba ko MotM
  • Paggini
    101k

Buraz ne znam ja to programirat to klikat pisat, de ti dodaj to
  • prefontaine
    11.5k
    kopiraš kod u "about me" dio profila — dragošlapa
    Može pojašnjenje čemu ovo služi? povezao sam s računom, stavio svoj kod u profil, sad sam taj kod izbrisao i nemam pojma koji je. Jel nešto posbeno gubim s time, ili?

Srca ti sad cu dva sata prije utakmice još dodatna dva sata gubit da sve odigram kako spada. Ko da managera igram.
  • BlueNinja
    776
    Može pojašnjenje čemu ovo služi? povezao sam s računom, stavio svoj kod u profil, sad sam taj kod izbrisao i nemam pojma koji je. Jel nešto posbeno gubim s time, ili? — prefontaine

Nikaj ne gubiš s tim kodom jednom kada verificiraš svoj profi slobodno ga makneš.To nam služi jedino da potvrdiš da si to stvarno ti da se nebi neko s tvojim nickom prijavio
  • bbzg
    257

Hvala kolega

A Orsic i Lisica ostaju vezni a ne napadaci?
  • BlueNinja
    776
    Iskreno neznam kaj bi sad s tim, to skidam svako malo sa Sofe: https://www.sofascore.com/hr/football/team/gnk-dinamo-zagreb/2032#tab:players

Pa kak tam piše samo kopiram, ak tam bude ostalo ovak neko vrijeme onda budem dodao da se mogu te pozicije za našu aplikaciju mijenjati
  • BlueNinja
    776
    Dodana i opcija ljestvice s početnih 11 i bez pa budemo vidjeli kaj s tim dok se malo poigramo
  • DerHerrKool
    1.9k

:rofl: malo krila vezni, a malo i napadači
    Kaj se bude bodovalo po sofi il po dinamovoj službenoj?
  • serbus
    6.2k
    Jel se može već prijaviti ja nisam ulovio kako se registeirati ? Ako može pomoć ? Danke.
  • mali M
    10.9k
    Ma kad vas čitam već vidim da ću si sutra ujutro skuhati veliku šalicu kave i probat napravit prijavu... Prekasno je za moj manjak strpljenja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet