• Kaiser
    354
    možeš komotno u asortiman prodaje dodati i uslugu predviđanja prvih 11 :lol:
  • Dino
    5.6k
    Kombinacija prvih XI, rezultat, strijelci i igrač utakmice je svršen koncept predictora ovog tipa.Eduardo

Možemo još dodati broj gledatelja na utakmici i temperaturu zraka :lol:

Šalu na stranu, nove kategorije su dobre i zapravo sve puno više ovisi o sreći u odnosu na dosadašnje stanje.
  • bbzg
    207
    Jel se moze nekak kopirat pocetnih 11 od prethodne tekme, da se ne mora svaki put upisivat cijela postava nego samo mozes promijeniti par igraca?

I trenutno su Orsic i Lisica medju veznima, kaj ne bi oni trebali bit napadaci?

Sorry na gnjavazi
  • javolimtebejako
    5.7k
    bit ce zanimljivije ajde, prosle godine je Beljo bio cheatcode
  • BlueNinja
    469
    Jel se moze nekak kopirat pocetnih 11 od prethodne tekme, da se ne mora svaki put upisivat cijela postava nego samo mozes promijeniti par igraca?bbzg

može, to postoji od početka. Ako imaš spremljenu neku predikciju od prije na biranju postave gore imaš kopiraj postavu
  • BlueNinja
    469
    dodaj MotM na temelju Sofascore rejtinga, uz napomenu ak postoje 2 s istom ocjenom uzima oba ko MotM
  • Paggini
    91k

Buraz ne znam ja to programirat to klikat pisat, de ti dodaj to
  • prefontaine
    9.9k
    kopiraš kod u "about me" dio profiladragošlapa
    Može pojašnjenje čemu ovo služi? povezao sam s računom, stavio svoj kod u profil, sad sam taj kod izbrisao i nemam pojma koji je. Jel nešto posbeno gubim s time, ili?

Srca ti sad cu dva sata prije utakmice još dodatna dva sata gubit da sve odigram kako spada. Ko da managera igram.
  • BlueNinja
    469
    Može pojašnjenje čemu ovo služi? povezao sam s računom, stavio svoj kod u profil, sad sam taj kod izbrisao i nemam pojma koji je. Jel nešto posbeno gubim s time, ili?prefontaine

Nikaj ne gubiš s tim kodom jednom kada verificiraš svoj profi slobodno ga makneš.To nam služi jedino da potvrdiš da si to stvarno ti da se nebi neko s tvojim nickom prijavio
  • bbzg
    207

Hvala kolega

A Orsic i Lisica ostaju vezni a ne napadaci?
  • BlueNinja
    469
    Iskreno neznam kaj bi sad s tim, to skidam svako malo sa Sofe: https://www.sofascore.com/hr/football/team/gnk-dinamo-zagreb/2032#tab:players

Pa kak tam piše samo kopiram, ak tam bude ostalo ovak neko vrijeme onda budem dodao da se mogu te pozicije za našu aplikaciju mijenjati
  • BlueNinja
    469
    Dodana i opcija ljestvice s početnih 11 i bez pa budemo vidjeli kaj s tim dok se malo poigramo
  • DerHerrKool
    1.4k

:rofl: malo krila vezni, a malo i napadači
    Kaj se bude bodovalo po sofi il po dinamovoj službenoj?
  • serbus
    6.1k
    Jel se može već prijaviti ja nisam ulovio kako se registeirati ? Ako može pomoć ? Danke.
  • mali M
    10.2k
    Ma kad vas čitam već vidim da ću si sutra ujutro skuhati veliku šalicu kave i probat napravit prijavu... Prekasno je za moj manjak strpljenja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet