• javolimtebejako
    5.7k
    kod Bilića me jedino brine sto se razveo od svoje prve zene, dok je Dalic ostao vjeran svojoj srednjoskolskoj ljubavi. postavlja se pitanje kako ce to utjecati na igru reprezentacije

takoder, tetoviran je i slusa metaliku

hashtag family
  • Keyser Soze
    20k
    Dalic ostao vjeran svojoj srednjoskolskoj ljubavi.javolimtebejako

:snicker:
  • Ivan0302
    1.9k
    a Dalić ljubavnicu ima hahahaha
  • Twisted1
    1.2k
    Iz presice mi se čini da je Slaven baš jako motiviran. I to me veseli. Kakvi će rezultati biti? Vrijeme će pokazati. Podrška.

Hrvatska <3
  • KtcGoat
    6.7k
    Je odjebo Kresica za rukovanje :rofl:
  • mlkaskic
    398
    Tko u savezu dopušta da se koriste AI objave? Nema više para za grafičara? Sramotno!
  • Twisted1
    1.2k
    Tko u savezu dopušta da se koriste AI objave? Nema više para za grafičara? Sramotno!mlkaskic

Jebiga, ošle pare na bivšu rtlovu novinarku koja samo zna AI. Užas
  • NORTE
    25.6k
    Tko u savezu dopušta da se koriste AI objave? Nema više para za grafičara? Sramotno!mlkaskic

Na kraju dođe na isto, ali ima nas kojima je to stvarno odbojno.
    Budućnost sada. Naviknimo se na tu pošast, bit će to valjda bolje.
  • javolimtebejako
    5.7k
    Tko u savezu dopušta da se koriste AI objave?mlkaskic

ako je AI radio one odvratne grafike za svjetsko, onda se ne brinem za svoj posao
  • Zagi
    18.1k
    Fakin brze bolje stavio sliku Bilić sa ovim Fare likom.
    A daj , lik baš širi negativu namjerno. Nadam se da ekipa neće nasjesti.
    Zakaj je ovaj forum tak liberalan? Sve to na streljanje.
  • mlkaskic
    398
    IMG-0179.jpg

Stvarno volim gledat reprezentaciju, ali nažalost ne znam tko su ovi igrači pored našeg Dalića…

Jel može netko pomoć?
  • fakin
    5.4k
    Bilic je 10 dimenzija iznad dalica. Vjerujem da ce kod njega igrati igraci u najboljoj formi, a ne frendovi.

Ona slika govori da i dalje treba paziti tko se vucara po pressicama.
  • Keyser Soze
    20k
    Zadnjih nekoliko dana se društvenim mrežama potegla priča o mladom igraču Liamu Kanteu kojem je majka Hrvatica, a otac Francuz, ali crnac, mali rođen i odrastao na Pešči. Gadljivo kako se dečka napada i kako veliki desničari pišu da nije stopostotni Hrvat i da nema što igrati za Hrvatsku kad je crn. Isti ljudi sad propitkuju Bilićevo domoljublje.
  • ElDorado
    12.3k
    Lesi baca ulize
  • mlinchica
    6.7k
    “Želimo osvojiti euro, svjetsko, ligu nacija. Rezultat je taj”
    Za mene dosta.
    Kreni radit, Slavene, kako bi što prije zaboravili ponizne ciljeve prolaska skupina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.