• rokikaciga
    17.2k
    Uvjeren sam da bi Fran imao bolji ucinak od spanjolske prevare u istom broju minuta kod Garcije. Cak mu vise i stilski pase kao igrac. Igrac kao Topa je potreban svakom klubu...istinski zivi klub, daje sve od sebe, pozitivno pridonosi atmosgeri u klubu i napreduje i ceka svaku priliku kao zapeta puska. Nema razloga zasto bi ga se prodavalo.
  • austrijanac
    13.2k
    Kratko s X

Stojke bi u fulham ili fulham oce njega, nez kaj da im vjerujem
    Cigani hoce na posudbu sergija, to bi platili 3.5 i onda otkupili za 8 - dinamo hoce 15
  • Dani Olmić
    2.3k
    Stojkovica ne bi prodavao ni u ludilu, pa makar netko ponudio 25m…
  • NORTE
    26.7k
    Nema prodaje do kraja kolovoza, onda o tom potom.
  • dd29
    1k

Nema prodaje uopće, radije bih ostao bez belje nego stojkovića u LP
  • ElDorado
    13.5k
    Neki dan Kvasina rekao da misli da ce Stojka prodati. Mozda nije bezveze. Ali ak odu i Sergi i Stojke bojim se da smo u kurcu
  • SanctaSanctorum
    534
    Ne brinem se oko svih ovih natpisa sa X-a. Imam potpuno povjerenje u ljude koji su rekli da nema bitnih prodaja prije završetka kvalifikacija, a isto tako imam potpuno povjerenje u ekipu i uvjeren sam da u 2 utakmice izbacujemo svakog protivnika do kraja kvalifikacija. Očekujem jačanje ekipe kako će se približavati Liga prvaka. Mislim da su i igrači toga svjesni i sumnjam da itko ima potrebu forsirati odlazak. Moćni smo, a bit ćemo još moćniji.
  • mrgud
    859
    Ako prođemo u LP, a prodaju se Sergi i Stojke sa kime ćemo igrati LP.Biti ćemo kanta za napucavanje.Nadam se da u slučaju ulaska u LP nema prodaje nikoga
  • CastAway1986
    6.3k
    Soldo i sluzbeno potpisao za Sigmu! Korektno odradio sezonu ,prodan za fine novce.Sretno u daljnoj karijeri ,one suze nakon gola se nece zaboraviti!
  • Crni86
    23.8k
    Stojke je ovog trenutka kljucni igrac koji radi razliku. Vidli smo ti prosle sezone u drugom dijelu i na ovim pripremama.

Sa njim i bez njega smo mi sasvim razlicita momcad.
  • ElDorado
    13.5k
    Po ovome kak pisu i on bi htio
  • fakin
    5.9k
    Stojketa ni u ludilu za 15 mil eur, pogotovo ne sad. Znam da necemo sad prodavati njega, nismo ludi.
    Moze otici za 15 ako cemo igrati konferencijsku ligu pa ce faliti love, u suprotnom nikako
  • rokikaciga
    17.2k
    A vec se reklo da ce nas morat izut iz cipela da prodamo igraca prije kraja kvalifikacija
  • Zagi
    18.8k
    Ma novinari sve znaju, zelje i pozdrave svakog igrača.
    Do trenutka kada se ispostavi da zapravo ništa ne znaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.