• rokikaciga
    15.5k
    Uvjeren sam da bi Fran imao bolji ucinak od spanjolske prevare u istom broju minuta kod Garcije. Cak mu vise i stilski pase kao igrac. Igrac kao Topa je potreban svakom klubu...istinski zivi klub, daje sve od sebe, pozitivno pridonosi atmosgeri u klubu i napreduje i ceka svaku priliku kao zapeta puska. Nema razloga zasto bi ga se prodavalo.
  • austrijanac
    12k
    Kratko s X

Stojke bi u fulham ili fulham oce njega, nez kaj da im vjerujem
    Cigani hoce na posudbu sergija, to bi platili 3.5 i onda otkupili za 8 - dinamo hoce 15
  • Dani Olmić
    2.2k
    Stojkovica ne bi prodavao ni u ludilu, pa makar netko ponudio 25m…
  • NORTE
    25.5k
    Nema prodaje do kraja kolovoza, onda o tom potom.
  • dd29
    928

Nema prodaje uopće, radije bih ostao bez belje nego stojkovića u LP
  • ElDorado
    12.3k
    Neki dan Kvasina rekao da misli da ce Stojka prodati. Mozda nije bezveze. Ali ak odu i Sergi i Stojke bojim se da smo u kurcu
  • SanctaSanctorum
    403
    Ne brinem se oko svih ovih natpisa sa X-a. Imam potpuno povjerenje u ljude koji su rekli da nema bitnih prodaja prije završetka kvalifikacija, a isto tako imam potpuno povjerenje u ekipu i uvjeren sam da u 2 utakmice izbacujemo svakog protivnika do kraja kvalifikacija. Očekujem jačanje ekipe kako će se približavati Liga prvaka. Mislim da su i igrači toga svjesni i sumnjam da itko ima potrebu forsirati odlazak. Moćni smo, a bit ćemo još moćniji.
  • mrgud
    806
    Ako prođemo u LP, a prodaju se Sergi i Stojke sa kime ćemo igrati LP.Biti ćemo kanta za napucavanje.Nadam se da u slučaju ulaska u LP nema prodaje nikoga
  • CastAway1986
    5.8k
    Soldo i sluzbeno potpisao za Sigmu! Korektno odradio sezonu ,prodan za fine novce.Sretno u daljnoj karijeri ,one suze nakon gola se nece zaboraviti!
  • Crni86
    22.6k
    Stojke je ovog trenutka kljucni igrac koji radi razliku. Vidli smo ti prosle sezone u drugom dijelu i na ovim pripremama.

Sa njim i bez njega smo mi sasvim razlicita momcad.
  • ElDorado
    12.3k
    Po ovome kak pisu i on bi htio
  • fakin
    5.4k
    Stojketa ni u ludilu za 15 mil eur, pogotovo ne sad. Znam da necemo sad prodavati njega, nismo ludi.
    Moze otici za 15 ako cemo igrati konferencijsku ligu pa ce faliti love, u suprotnom nikako
  • rokikaciga
    15.5k
    A vec se reklo da ce nas morat izut iz cipela da prodamo igraca prije kraja kvalifikacija
  • Zagi
    18.1k
    Ma novinari sve znaju, zelje i pozdrave svakog igrača.
    Do trenutka kada se ispostavi da zapravo ništa ne znaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.