• Paggini
    90.3k
    5,5 je prva piva., nakon toga ako vratiš čašu je 4,5fakin

S obzirom da ti kompleksna matematika očito nije forte, izračunat ću za tebe:

5.5 x 2 = 11
    11 - 2 = 9
    9 / 2 = 4.5
  • austrijanac
    11.9k
    Neke stvari su neprocjenjive - Mastercard/Dinamova godisnja
  • Doktor Kunić
    6.8k
    A kaj radite dečki..sad bu nas jebal danima i prozival Bobana i klub da njemu niko nije objasnio financije oko pive. Joj joj
  • Zoran93
    1
    pozdrav, jel znaš slučajno koja je procedura kod prosljeđivanja godišnje? Znam da je nemofuća misija, no još uvijek se nadam da ću naći 2 romantika koja bi bili spremni proslijediti godišnju meni i prijatelju za 200 ojri po komadu...
  • Zoran
    698
    Imenjak, znam da jije pitanje upuceno meni, ali me zanima kak si ti to zamislio prosljeđivanje osobne? Netko tko ju je kupio da je tebi na koji nacin proslijedi ? A i cijena me buni-pa 200 eura smo i mi placali godisnju ( +naknada i tisak kartice).
  • Zoran93
    1
    pozdrav imenjak, iznos sam krivo upisao. Skužio sam da nije moguće prebacivanje godišnje s osobe na osobu, moguće je jedino ustupanje mjesta putem opcije ne dolazim na tekmu...nažalost prije korone svoju nisam produžio jednu godinu i iza toga nisam više nikako uspio doći ponovno do godišnje. Inače sam potezao često iz Zadra, a drugi prijatelj iz Bihaća...lp
  • NerminB
    1.7k
    Jebiga, bit ce jagma za karte, pogotovo na kranjci. Racunam da ce na "manjim" tekmama sigurno ostati karata za slobodnu prodaju, mozda i neki manji kontigent za jug ali za derbi i ostale jace tekme se mozes slikat. Nama sto smo dalje od zga to ne ide u prilog al sta da se radi, nije ni fer prema onima koji su svaku tekmu tu. Zato idemo punit maksimir dok mozemo :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.