• fakin
    5.3k
    naravno da ima, ali budimo realni, netko tko je 1000 km od Zagreba nije niti blizu na svakoj utakmici i to je normalno. pa nećeš s drugog kraja Europe dolaziti svaki vikend da bi gledao utakmice protiv gorice ili rudeša.
  • Paggini
    90.2k
    Ne, nisam rekao da ne zelim da si netko obnovi godisnju ali ako vec toliko dana cekamo da uzmemo godisnju od preostalih dostupnih ulaznica onda bi bilo u najmanju ruku korektno da sustav nije u banani i da klikamo po slobodnom mjestima a pisu da su zauzeta i da onda ostanemo bez karataStjepanZG

Kakve veze ima sustav s tim koliko dugo traje period obnove godišnje za postojeće godišnjake?
  • javolimtebejako
    5.6k
    ti mozda neces ali nama kojima dinamo znaci sve hocemo i protiv gorice i rudesa dolazit!
  • fakin
    5.3k
    ja dolazim na svaku, za mene ne brini, samo eto kažem, mislim da koncept godišnjih nije osimišljen za one koji žive na drugom kraju kontinenta i zbog fizičke udaljenosti i posla ne mogu biti redoviti na tekmama.
  • mokoxax468
    1.7k
    Priča o ticketmasteru i sličnom pala bi većini u vodu kada opet ne bi dobili godišnju. Jer ako ima 200 ulaznica, a npr. 1000 ljudi čeka da kupi, uvijek će biti onih 800 nezadovoljnih što nisu ugrabili godišnju jer su u queue bili na kasnijim pozicijama.
    Jedino što ima smisla već je iskomunicirano - praćenje dolazaka, što godišnjaka, što pojedinačnih, i na osnovu toga prodavati
  • Bernard
    1.3k
    urnebesno stari,čekaj da obrišem suze od smijeha.
  • Crni86
    22.5k
    Pustite ljude tko hoce da kupi… njihova stvar

Napiso vam je papa malo prije, iduce godine se mjenja koncept i bit ce pravedniji.

Na drugu stranu onima koji se zale kak je sve rasprodano…pa bilo je i za ocekivat da ce sve planut. Dolazi krajnca, klub se vratio navijacima i posjecenost bolesno raste. Pricalo se tu vec prije 2,3 godine koliko je vazno imat vec tada godisnju jer ce bit jako jako tesko ju dobit sto ce se krajnca vise bliziti. Pa dobivamo ovih dana i potvrdu toga.

I nije to do vas. Stvar je da je potraznja velika, a kolicine ogranicene. Razumijem da svatko vidi svoje probleme i kako nije uspio uzet, al onda bi se opet javio netko drugi kako je bio prespor i nije ju uspio uzet. Zakon ponude i potraznje
  • StjepanZG
    18

Nema veze sustav s tim ali sustav bi trebao funkcionirati za ove preostale ulaznice da ljudi mogu kupiti godisnju. A da ne govorim o tome koliko zapravo ljudi koji uzmu godisnju ne dolazi na utakmice. Znaci tko ne dolazi na barem 80% utakmica a ima godisnju, takvima bi trebalo ukinuti pravo na kupnju godisnje ulaznice i da se ta mjesta oslobode za druge koji bi isli na utakmice
  • blue heart 72
    3.6k
    i da natakni si London i Minken na onu stvar. Misliš da su euro gostovanje samo takve destinacije? Protekle sezone propuštena je samo Belgija, i to iz razloga kaj sam bil u HR
  • Paggini
    90.2k
    Nema veze sustav s tim ali sustav bi trebao funkcionirati za ove preostale ulaznice da ljudi mogu kupiti godisnju. A da ne govorim o tome koliko zapravo ljudi koji uzmu godisnju ne dolazi na utakmice. Znaci tko ne dolazi na barem 80% utakmica a ima godisnju, takvima bi trebalo ukinuti pravo na kupnju godisnje ulaznice i da se ta mjesta oslobode za druge koji bi isli na utakmiceStjepanZG

Stari napisao si da bi period obnove trebao trajati kraće da više ostane za vas koji nemate godišnju, sad mi pričaš o sustavu, pa o dolascima, to su druge i treće teme.
  • Mathiasovi Chageri
    8.6k
    1000 ljudi čeka da kupi, uvijek će biti onih 800 nezadovoljnih što nisu ugrabili godišnju jer su u queue bili na kasnijim pozicijama.mokoxax468

Jedno je kad imaš 200 karata, a ti si tisućiti u redu, drugo je kad si u 11:00 unutra, klikneš na sektor, možeš kupiti kartu, ideš jedno po jedno mjesto koje je "slobodno" i onda ti baca da su sva zauzeta, dok ti napraviš refresh sve je rasprodano, a 11:02 je.

Da sam došao na web u 11:06 pa je rasprodano ne bih ništa rekao, da sam se sjetio sutra ne bih ništa rekao, da sam pokušao kupiti kartu iz zemunice u Kinshasi sa dial up internetom, ne bih ništa rekao, ali da zbog buffera i sustava mi jednostavno ne da kupiti kartu jer svi klikaju na isto, a svima pokazuje da je slobodno, to je već druga stvar i nema baš smisla.

Čestitke svima koji su došli do karte svakako.
  • fakin
    5.3k
    što mislite koji bi bio najpravedniji sustav praćenja dolazaka sad na kranjči?

da svaka utakmica vrijedi jednako ili da se skupljaju bodovi?
    ono da se za dolazak na prijateljske i manje atraktivne utakmice dobije više bodova, a za dolazak na derbije i euro utakmice manje? slično sadašnjem programu vjernosti
  • mokoxax468
    1.7k
    Jedno je kad imaš 200 karata, a ti si tisućiti u redu, drugo je kad si u 11:00 unutra, klikneš na sektor, možeš kupiti kartu, ideš jedno po jedno mjesto koje je "slobodno" i onda ti baca da su sva zauzeta, dok ti napraviš refresh sve je rasprodano, a 11:02 je.Mathiasovi Chageri

Opet, ako vas 1000 dođe u 10:50 (kada se npr. otvori queue), svima radi internet, opet će biti 800 njih bez godišnje. Jednostavno, potražnja je veća od broja godišnjih i netko će ostati bez karte. Makar došao na vrijeme, nemaš problema s internetom i novcem na računu.
    Desetke puta sam ostao bez karte za neke veće koncerte, makar sam bio od početka u redu, Ticketmaster je radio, imao sam sve spremno... zakon potražnje
  • StjepanZG
    18

Potpuno se slazem s tobom, nedopustivo je da se nije moglo doci do ulaznica zbog sustava koji je u banani. Svi klikaju na ista slobodna mjesta i onda se dogodi da sustav ne da kupiti ulaznicu a svima su kao slobodna mjesta. Molio bi nekog na forumu da nase primjedbe proslijedi odgovornima u klubu.
  • Crni86
    22.5k
    a kaj mislis kolika je tu odgovornost kluba, a kolika je odgovornost platforme za prodaju karata?

Da li ulaznice.hr uopce imaju taj princip redomata? Ak nemaju, uzaludna nam je rasprava ovdje.

Bit ce bolje iduce sezone vec kad ce se pratit dolaznost i onda ce se vjerojatno pustat po nekim razredima prodaja godisnjih pa ce se izbjec ovakve i slicne navale.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.