• vjeko1701
    26.2k
    Fakat me zanima kako ce odigrati. Ne bi me iznenadio da budu ok, ali ni da ih ovi ne našamaraju zbog trenutne situacije u klubu.DrRatoljub

Mislim da bilo kaj osim glatkog prolaza u dvomeću stavlja Garcijinu glavu na panj, posebno nakon ove podjele oko priče o Livaji.
  • Paggini
    90.2k
    Mislim da će proći Žilinu bez nekih problema, pa ući u ciklus samoubijanja od "ovo je ta ekipa, ovo je napokon posloženo, moderan nogomet" i onda šamarčine od Pafosa i koga god idućeg.
  • Ludovic IX
    12k
    ja im želim da dođu do PO KL-a.. do tad će izgubit barem 5-7 bodova u prvenstvu i 1.9. će bit europa byebye, prvenstvo byebye
  • crophantom
    5.5k
    da oni osvoje prvenstvo s ovom ekipom, to bi bio jedan od najvećih trenerskih i SD poduhvata u povijesti nogometne igre valjda.
    Ja mislim da su za ovu godinu oni vec prvenstvo bye bye odavno.
  • Paggini
    90.2k
    im želim da dođu do PO KL-a.. do tad će izgubit barem 5-7 bodova u prvenstvu i 1.9. će bit europa byebye, prvenstvo byebyeLudovic IX

Ovo su isto gluposti, ne gube bodove na ljeto u tolikoj mjeri zadnjih par sezona, a dobit ce za njih jako solidne pare ak dodju do PO i od UEFE i od matchdaya, tako da im zelim sto brze ispadanje
  • Jurki
    26.6k
    ja im želimLudovic IX

3:0 za Žilinu i bakljadu prema igracima na kraju utakmice.
    Bez ikakve dileme i premisljanja.
    U prvenstvu ce tak i tak prosipati bodove s ovim kršem i grobljem od ekipe.
  • vjeko1701
    26.2k
    Ja ni ne znam kaj bi tu htio. Ovo ljeto su već prije prve utakmice nadmašili potrese, raspade i kontroverze prošle sezone. Možda čak i zadnje dvije.
  • Crni86
    22.5k
    Volio bi da pobjede danas recimo 2:0, krenu hvalospjevi i euforija posto to jos nismo dozivjeli ove sezone.

A onda za 7 dana da ih zilina razbije 5:0 kao da su naletjeli na real madrid.
  • Filip85
    1.4k
    8 kofa na Žilinu ?! :chin:
  • NKDZ86
    8.6k
    dobro da si rekao, morat ce se do klade otic.
    koliko god ovi bili loši kaj vi pišete, u većoj banani od jajduka sigurno nisu
  • crophantom
    5.5k
    kazem ti da mislim da su Slovaci teško groblje od ekipe
  • Dr Hofmann
    5.9k
    Nikakav nacionalni koeficijent, nek ispadnu odmah bar iz Europske lige. Šteta što imaju taj popravni u Konferencijskoj, pa ne mogu ispasti iz Europe dok još traje Svjetsko prvenstvo, što bi bila komedija i poseban uspjeh.

Ko ih jebe, nema milosti, ne bi je ni oni nama dali.
  • vjeko1701
    26.2k
    kazem ti da mislim da su Slovaci teško groblje od ekipecrophantom

Iskreno, nikad ih nisam gledao. Al po svim stranicama su otprilike razina teške borbe za opstanak u HNL-u.
  • NORTE
    25.5k

Naš insajder iz Slovačke se ne slaže s ovim, posebno ne u kontekstu Highduga.
  • DrRatoljub
    1.1k

Ne kladim se, ali ovo fakat zvuči kao dobra prilika.
    Pa Hajduku se noge odsjeku čim protivnik iz Gibraltara spoji dva dodavanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.