• KtcGoat
    6.7k
    Butorovic i Racunica su mu bili zadnjih godina, vidim spominje se povratak Jurcevica
  • Zg123
    3.8k
    ovaj novinar je brat bratu na forumu, ovako prosjecan forumas rezonira
  • DrRatoljub
    1.1k

Jurcevic je pokazao zadnjih godina sto zna. A to nije puno. Obećavao je na početku karijere, ali to je bilo prije preko 20 godina. Možda je dobar u paketu s Bilićem, ali on i Prosinecki su svoje dali brijem
  • Sajla
    21.8k
    Lik je napisao debilni članak za klikove. Debilne članke pišu ...?
    Pazi "argumenta" -Kad ni Watford, klub s tolerancijom prema trenerima kraćom od TikTok videa, ne vidi razlog da vas zadrži — to je podatak. Dakle, kad si dobio otkaz jednako brzo kao i deset trenera tog kluba prije i poslije tebe to je nešto relevantno? Pričamo o klubu koji tjera trenera ako se loše izvede korner, kakav je to onda "podatak"? Smisleni argument bi bio da je popušio otkaz nabrzinu, a inače tamo trenerima toleriraju uzastopna ispadanja iz lige i stoje iza njih. Jer ovdje nije teza da je Bilić u Watford došao uzeti brzu lovu, nego da su "serijski otpuštatelji" - dali otkaz i njemu. Što to onda posebno relevantno govori o Biliću? Da skuplja otpremnine? Da je spreman hrabro preuzeti riskantne poslove? Novinar s malo vještine će napraviti spin kakav mu treba za narativ kojeg želi, a ovaj dibidus se zaplete u "stilske figure" (dulijna tiktok videa :vomit:) potpuno promašujući poantu.
    Ali treba se priznati da autor članka poznaje ciljanu publiku i zna da će mu ovakve pizdarije proći. Samo, kad svoj novinarski opus ovako zatrpavaš govnima - i ti smrdiš.
  • Droljo
    29.3k

Jel nije nane pobijedio sve engleske top klubove sa westhamom u jednoj sezoni? To je za repku naj bitnije. Nek on riješi francuze i španjolce a andoru, češku i makedoniju mogu dečki sami...
  • Sajla
    21.8k
    ne znam taj podatak, moguće da je. mislim da je Bilić ok izbor u ovom trenutku, a za par mjeseci ćemo vidjeti kud to ide.
  • KtcGoat
    6.7k
    Frajer ima 7 clanaka, od tih 7 bar u pola istrese kantu govana po nekome(opravdano ili ne). Djeluje kao idealan posao, pogotovo ako si junfer :grin:
  • Noel
    22.1k
    Koji poremećeni umovi. Zadojeni politikom.

Čekamo da se ove feminističke udruge jave zašto Tihanu Nemčić nitko ne uzima u obzir za izbornicu.
  • vjeko1701
    26.2k
    ovaj novinar je brat bratu na forumu, ovako prosjecan forumas rezoniraZg123

Molim te ne vrijeđaj prosječnog fomuaša na Zoni
  • Droljo
    29.3k

AI naravno:
    (2015./2016.) na klupi West Hama. Slaven Bilić je tada sa "Čekićarima" napravio pravi dar-mar među engleskim velikanima i zaradio nadimak "The Giant Killer".
    Te sezone West Ham je igrao nevjerojatan, hrabar nogomet (predvođen čudesnim Dmitrijem Payetom), a skalpove su uzimali uglavnom na gostovanjima u prvom dijelu sezone.
    Evo kako je pao engleski "Big Six" (plus tadašnji senzacionalni prvak Leicester):
    Arsenal: Pobijedili ih u gostima na Emiratesu odmah u 1. kolu s 2:0.
    Liverpool: Razbili ih na Anfieldu s 3:0 (prva pobjeda West Hama tamo nakon 52 godine!), a u uzvratu na Upton Parku ih dobili 2:0. Izbacili su ih i iz FA Kupa te sezone.
    Manchester City: Pobijedili ih na Etihadu s 2:1.
    Chelsea: Dobili ih kod kuće 2:1, a na Stamford Bridgeu odigrali 2:2.
    Tottenham: Pobijedili ih kod kuće s 1:0.
    Manchester United: U povijesnoj, nabrijanoj posljednjoj utakmici ikad na starom Upton Parku (Boleyn Groundu), West Ham je slavio s 3:2 u ludom preokretu.
    Dodatni bonus: I te sezone nedodirljivi Leicester City, koji je senzacionalno osvojio naslov, nije uspio pobijediti Bilića – u Londonu je bilo 2:0 za West Ham, a u Leicesteru 2:2.

Human inteligence: ludo zar ne?
  • Zg123
    3.8k
    Molim te ne vrijeđaj prosječnog fomuaša na Zonivjeko1701

Mislio sam i na druge forume
  • Facke
    8.4k
    Tipicen Index clanak. Te je takuv slajm od portala.
    Da nam je postal izbornik Mladen Krstajic onda bi te za njih bil praznik. Eto tak ja taj portal gledim. Uzas zivi.
  • Thor
    2.9k
    nemam nikakav stav o tom novinaru i njegovom uratku, samo sam podijelio isti. Dapace, prvi puta sam vidio njegovo ime. :roll:
    Stovise sam tekst i nacin pisanja je omalovazavanje osobe,a to mi se ne svidja.
    Mozemo diskutirat o zeljema svakog od nas i argumentirano ili subjektivno iznositi svoje stavove za ili protiv konkretno Bilica.
    Vredjanje,omalovazavanje osobe javno (a Indexu to nije strano) na razini birtije mi je totalno deplasirano i jadno.
    Ja osobno nisam za izbor Bilica jer smatram da ima boljih izbora iz xy razloga ali nekak mislim da ga je HNS vec unaprijed predodredio kao nasljednika a Bilic je cekao dogovoren trenutak.
    Ako ga i izaberu,u sto ne sumnjam, imati ce moju podrsku nakon toga bez obzira kaj meni osobno nije izbor broj 1.a kaj bu napravio bumo videli.
  • vjeko1701
    26.2k
    Index živi od ragebaitinga ljudi sa desne strane spektra. To im je agenda po kojoj djeluju.

Generalno je jako tužan nedostatak bilo kakve ozbiljne novinarske kuće u Hrvatskoj. Sve se opredjelilo za jeftin senzacionalizam i poticanje polarizacije. Svi su pali na razinu najjadnijeg šljama koji se grebe za najbazičnije tribalističke emocije.

Baš jadno, ono dno dna očaja.
  • KtcGoat
    6.7k
    U stožeru će tako biti pomoćni trener Danilo Butorović, pomoćni trener Dean Računica i Vatroslav Mihačić trener vratara. Uz njih će ostati i Vedran Ćorluka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.