• Navijač Dinama
    12.7k
    Gledajuci naš bazen realno i nemas trenutno puno boljeg , ali i logicnijeg izbora od Olića.
    Ne mislim ni ja da je genije, al mislim da je bolji nego ostatak ponude.

Bjelica je bez stozera iz prvog mandata u Dinamu više ćuna u mlakoj vodi, nego TAJ, na kratkoročne staze da, na dugorocno ne, što se kasnije kako je sezona odmicala i vidjelo u drugom mandatu u Dinamu.

Bilić više gostuje po podcastima i palamudijama nego sto se bavi trenerstvom. Meni je drag, ali ne znam koliko funkcionalno i kolilo Bilića to(trenerski posao)uopće zanima.

Šafarić mi je osobno solidan-dobar, ali nek prvo ide u u21, Rijeku ili negdje za dokazivanje.

Bilic/Kovac nisam siguran koji točno, kad su dolazili, dolazili su sa mjesta U21 izbornika, dakle Olić bi bio po tome provjeren recept.

Kovač kao Kovač mi je reciklaza kao i Bilic, na primjeru Dinama smo ne jednom vidjeli da podgrijana juha je zapravo drek, a ne toplo i jestivo.
    koliko god je tvrd toliko je i nedotup lik, bojim se da ce pogubit svlacionicu.

Kruno Jurčić, neka hvala. Mislim da je bolji trener sada puno nego u svim onim brojnim mandatima Dinama, ali da je to i dalje nedokazano na potrebnom levelu, kao i da vodi tamo neki FC Rekreativo Piramido.

Jakirovic bi u ovom trenutku bio najbolje riješenje, al mišljenje mi je da Jakirovića ta pozicija trenutno baš i ne zanima, kao i Ivana Leku.

Tako da Ola it is + u21 igra jako dobar nogomet, pogotovo kad uzmemo u obzir bitan fajktor, a to da su te prijelazne generacije(juniori, kadeti, pioniri) jako nezahvalne za vodit, jer nemaš stalno iste igrače na okupu, pa samim time ti pokušaj neke okosnice i sustava brzo opadne izostankom jednog-dva igrača, pogotovo ako je netko oko koga se ta igra trebala bazirat.

Ovo za prijelazne generacije isto vrijedi kako u klubu tako i reprezentaciji.
  • fuckin
    7

Mene je izgubio kad je rekao da su kriminalni prekidi stvar karaktera. Drugo, godinama je dio Dalićevog najužeg kruga.

Ne znam otkud hejt prema Biliću, pa on je i posijao da bi Daliban mogao žnjeti.
  • Jos-Optimus
    11.5k
    gle, pa nece posrati čovjeka koji mu je šef za vrijeme turnira...moraš znati da ako kod nekog neće biti improvizacije - to je Ola. Drugo, mislim da je Bilić u javnosti izbor broj 1. Ja bih bio sretan jer znam da bi pomladio repku kao i prvi puta...ali možda to naprave i drugi
  • fuckin
    7

Ma meni ti je to ko da se Jandroković sad odriče Plenkija, nije mi uvjerljivo, al iskreno, tolko sam umoran od Dalića da može bilo tko, i Olić. Ako baš nema ko drugi.
  • flexXy
    3.3k
    Dalic i Bjelkan skupa, family vibre i malo struke
  • Dani Olmić
    2.2k
    Bilic ili Bjelica
  • Kruno
    1.5k
    To bih i ja volio. Bilic mi je jedini uvijek bio gospodin.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.