• rokikaciga
    15.2k
    glupan je jedan od razloga zakaj je ps5 skuplji sad nego kad je izasao na trziste sa tim jebenim AI
  • GOAT
    8.4k
    Ako izgubimo to je zbog ove slike.. ide neki najrandom gol onog patuljka Nevesa glavom iz kornera

Ram dode 1000eura ali imamo ovakve odlicne kreacije :fire:
  • Ljubo
    959
    Štico i on dvije najveće budale koje su otkrile AI, samo fali još da i Viki krene sa tik glupostima
  • Facke
    8.4k

A kaj je sad pak Stimec budala? Kaj coveku fali?
  • Ljubo
    959
    stvarno se nadam da ovo pitaš retorički…
  • Facke
    8.4k

A koj mu fali? Covek na svojemu mestu, neda se zajebavati i veli se onak kak je. I sad ga bi ja trebal hejtati zbog cega? Mi sme postali hejt nacija. Niste nam ne pase si su budale si su glupi.
  • Ljubo
    959
    vrati se u nazad 20 godina, osoba koja je preslika tovarskog Mamica, populist ko i taj kriminalac, da nije izgubio izbore u HNSu za jedan glas on bi radio isto sto i Mamic. Premazan je svim mastima i obraz mu je ko dzon. Pljuje po udruzi dole samo zato jer su ga odjebali kada su skuzili kakav je (nije udruga ništa bolja samo nisu htjeli dijeliti lovu sa njime) a na kraju kakva je osoba pokazao je preuzimanjem repke kao utješnu nagradu od čovjeka kojeg pola godine prije toga nije mogao smisliti.
  • lukaoj
    315
    Vidim da ce Vlasic startati od prve...fakat mi jako ide na jetra kad to dal je igrac zabio gol ili ne odlucuje o tome hoce li startati, jebes ti kaj je on 99 posto utakmice bio nevidljiv, on ce opet startat jer je zabio
  • Ludovic IX
    11.9k
    ti si ozbiljan. Wannabe mamić je to. S time sto je tovarcina pa je glup sam zbog te cinjenice
  • Jaro
    12.2k
    na oprostajnoj utakmici trenutnog nam predsjednika - Zvone je uspio jako brzo utisati zvizduke Savicevicu. Od utisavanja onih Stimcu je odustao... Stimac je retardirani brat Dalton, slikovito....
  • prefontaine
    9.7k
    Bit će ovo gadno
    Screenshot-20260702-224100-Clock.jpg
  • fakin
    5.1k
    Jos kad bude prekid radi grmljavine, pa produzeci i penali, nece ti ni trebati ovaj drugi
  • Nolifer
    15.3k

Ja popio bar 4 litre vode, a piva se cuva za tekmec. Tak da me drugi alarm probudi. Bit ce grdo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.